з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Дзеркала оптом - ходовий товар на весняний сезон. Популярні різновиди та їх особливості
    21.02.2022 5693

    Початок весни у підприємців знаменується популярним святом – 8 Березня. Цього дня не лише чоловіки вітають своїх коханих жінок, а й самі дівчата обирають презенти для своїх подруг, мам, колег по роботі. Підбираючи подарунок, вибір часто падає на будь-які представниці прекрасної статі аксесуари.

    Дзеркало - незамінна річ для будь-якої дівчини, яка завжди повинна бути під рукою, тому даний товар користується хорошим попитом перед святом та у звичайний час. Вони є ходовим товаром у магазинах жіночої косметики та галантереї, тому оптова закупівля неодмінно принесе дивіденди далекоглядному підприємцю.

    Які різновиди дзеркал зараз популярні среди споживачів і на що потрібно звернути увагу при оптовій закупівлі? Розповідаємо у нашій статті! 

    Ledзеркала: переваги та особливості

    Дзеркала з підсвічуванням – справжня знахідка для тих, хто цінує зручність та приємне оку м'яке рівне освітлення при нанесенні макіяжу. Не обов'язково купувати столик з великим дзеркалом і вбудованими в нього лампочками, як у салонах краси, достатньо навіть невеликого дзеркала на підставці. Справжній хіт – led-дзеркала, що збільшують зображення. З їхньою допомогою набагато зручніше наносити макіяж, маски, вищипувати брови, адже вони дозволяють побачити найдрібніші деталі, які важко розглянути у звичайне дзеркало.

    Дзеркало з лід підсвічуванням має масу переваг:

    • створення повноцінних та комфортних умов для якісної обробки шкіри обличчя, проведення гігієнічних процедур
    • естетично виглядають на туалетному столику
    • економічність, адже невеликі led-дзеркала зазвичай працюють від пальчикових батарейок

    В інтернет-магазині La Prida представлені якісні настільні Led-дзеркала, обладнані USB-кабелем та зручним сенсорним включенням. Працюють дзеркала на 4 батареях AA (у комплект не входять). Яскраве, але при цьому м'яке та рівне світіння зробить щоденні косметичні процедури ще приємнішими та зручнішими. Користуючись таким приладом, можна легко відчути себе зіркою у світлі софітів!

    Косметичні дзеркала: завжди під рукою

    Мініатюрне косметичне дзеркальце - обов'язкова річ в арсеналі будь-якої дівчини, якій знайдеться місце навіть у мініатюрному клатчі. Адже протягом дня потрібно багато разів переконатися в бездоганному зовнішньому вигляді: освіжити помаду після обіду, скористатися серветками, що матують, подивитися, чи не обсипалася туш.

    Косметичне дзеркальце має масу переваг:

    • швидко поправити макіяж і почуватися впевнено у будь-якій ситуації
    • завдяки компактності та маленькій вазі поміститься навіть у найменшу сумочку та ручну поклажу.
    • враховуючи, що дзеркальце часто потрібно дістати перед оточуючими, такий аксесуар ще й допомагає виявити свою індивідуальність та смак.

    Різноманітність дизайнів косметичних дзеркал La Prida дозволить вам створити відмінний асортимент і задовольнити запити клієнтів.

    Дзеркала-планшет: зручний аксесуар для дому та подорожей

    Дзеркало-планшет відрізняється від просто настільних тим, що має здатність складатися, наче книжка. Завдяки цьому сама поверхня дзеркала виявляється захищеною від механічних пошкоджень, пилу та забруднень.

    Дзеркала-планшети мають велику дзеркальну площу для огляду всієї особи, а також укладання, тому дозволяє помітити і виправити будь-які огріхи в макіяжі або зачісці.

    Встигніть поповнити свій асортимент до 8 Березня якісними та, головне, актуальними товарами від улюбленого постачальника La Prida!

Viber