з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Прикраси для волосся оптом: види і використання у святкових зачісках
    08.05.2018 11250

    Весняно-літній сезон в самому розпалі, попереду випускні бали, а це значить, що підприємцям варто закупити аксесуари для волосся оптом і порадувати своїх покупців. До того ж, крім прийдешніх випускних, життя насичене різними урочистими подіями, так що прикраси для волосся користуються попитом в будь-який період.


    «Вихід у світ» - це завжди відповідальна подія для кожної дівчини, адже необхідно виглядати бездоганно всюди. При створенні ідеального святкового образу важливий не тільки наряд і макіяж, але і укладання, яка вигідно підкреслить красу і привабливість дівчини. Красиві аксесуари для волосся - то, без чого неможливо уявити шикарну зачіску. Деякі з них призначені тільки для створення акценту, інші одночасно і доповнюють зачіску, і фіксують окремі її елементи. У будь-якому випадку, важливо, щоб прикраси для волосся, по-перше, гармонійно вписувалися в загальну композицію, а по-друге, поєднувалися з одягом і способом в цілому - і королівський вид забезпечений!


    Аксесуари для волосся: вид и з фото, для яких зачісок використовувати

    Прикраси для зачісок - це неймовірно різноманітна категорія товарів, де кожен вид прикрас має свої особливості. Деякі з них виконують суто практичну функцію: наприклад, невидимки допомагають заховати стирчать кінчики волосся, закріпити аксесуари для зачіски або її окремі елементи, а вкладки-бублики використовуються як вкладиші при укладанні «бублик» і ховаються зверху локонами.

    Пропонуємо провести огляд прикрас для волосся, головна функція яких - стати родзинкою зачіски, підкреслити її привабливість в тому числі і образ дівчини в цілому.


    1.   Шпильки для волосся . Найчастіше використовуються в таких повсякденних зачісках, як «Пучок», «Ракушка». Для більш урочистих випадків можна використовувати шпильки, прикрашені перлами або декоративними квітами. Такі елементи для волосся допоможуть не тільки сформувати укладку, а й стати яскравим акцентом на пасмах. Шпильки для волосся прикрашені перлами або квітами, допоможуть зафіксувати зачіску в потрібному напрямку і надати їй красиву форму. Декор на шпильках повинен гармоніювати з відтінком наряду і макіяжу.


    2.   Заколка-вуалетці   ідеально підійде для ретро-образу. Цей аксесуар для зачіски гармонійно виглядає з довгими прямими нарядами або брючний и ми костюмами і зібраними в пучок волоссям. Шпильку-вуалетку можна доповнити красивими елементами: пір'ям, стразами, квітами. Прикріплюється сіточка на волосся за допомогою шпильок, невидимок, гребенів.



    3.   Гребінь для волосся . Декоративні гребені для волосся, що з'явилися в вікторіанську епоху, знову входять в моду. Виконані з пластмаси, дерева, кістки, гребені можуть бути прикрашені квітами, стразами, розписом і служити як для повсякденної, так і для святкової зачіски. Справжній писк моди - це вантажні гребені для волосся (аксесуари для зачісок, стилізовані по старовину).


    4.   Прикраса з дроту (гілочка) . Ці аксесуари для волосся не перенасичують образ, а роблять його більш повітряним і ніжним. Особливість цієї прикраси для зачісок полягають в його багатофункціональності, адже його можна використовувати різними способами в зачісці. Залежно від довжини виробу, його з легкістю можна вплести в грецьку косу, або оповити навколо високого пучка. Можна використовувати прикраса-гілочку і як ободок, зафіксувавши кінці за допомогою красивої атласної стрічки, підібраною в тон прикраси. Невелику гілочку для волосся можна красиво укласти з одного боку зачіски, де витончене початок буде близько особи, а плавне розширення піде на потиличну частину.


    5.   Діадеми для волосся . Відмінний варіант для тих, хто хоче відчути себе справжньою королевою урочистості. Така прикраса найкраще підходить для таких укладок, як пучок або спадаючі на плечі локони. Якщо ви вирішили в якості аксесуару купити діадему, слід звернути увагу на кілька порад:

    · Д іадему вставляють в ході роботи, коли зачіска виконана приблизно наполовину. Тоді у вас буде можливість заховати невидимки за прядками передньої частини зачіски.

    ·   дівчатам з пишними, густими пасмами слід купити велику діадему, а для наречених з тонкою структурою волосся підійде тонка тіара.

    ·   так як сама по собі діадема є яскравим і великим аксесуаром, то кольє, ланцюжок, сережки для образу нареченої краще підбирати невеликого розміру.

    ·   для овального типу обличчя краще купити діадему без великих піків по центру, тому що такі моделі можуть візуально подовжити обличчя. Для круглого обличчя краще вибирати тіару, у якій висока центральна частина. Високі діадеми візуально зроблять обличчя довшим, наближаючи кругле обличчя до овальної форми. Тіара без виступів добре буде виглядати на молодих з трикутним обличчям. Вінець з V-подібним виступом додасть дівчині з трапецієподібної формою особи красивий і гармонійний вигляд.



    Всі ці прикраси для волосся оптом можна придбати на нашому сайті. Співпраця з інтернет-магазином La Prida - це:

    ·   15-річний досвід оптових продажів на ринку України;

    ·   тисячі вдячних підприємців, які побудували успішний бізнес на продажу наших товарів;

    ·   якісні аксесуари для волосся оптом в поєднанні з низькими оптовими цінами, які дозволять Вам витратити менше і заробити більше;

    ·   збір та доставка замовлення по Україні всього за 2-3-дня.


    Давайте робити бізнес разом!

Viber