з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Силіконовий штамп для скрапбукінгу: корисний інструмент. Купити, ціна
    17.01.2018 9082

    Скрапбукінг - це та сфера творчості, яка передбачає використання величезного розмаїття технік, інструментів і пристосувань. Одним з улюблених прийомів скрапбукеров є техніка Штампінг - нанесення на обкладинку або сторінки різноманітних малюнків методом відбитка за допомогою штампів. Вони стають оригінальною прикрасою вироби, надаючи йому родзинку, оригінальність і неповторність, а також підкреслюють стиль і почерк автора. Особливою популярністю користується силіконовий штамп .


    Штампи для скрапбукінгу знайшли визнання у любителів творчості завдяки не тільки своїй привабливості, а й легкості у використанні: для нанесення красивого мереживного малюнка не потрібні навички малювання або особливі зусилля. Штампи для скрапбукінгу - універсальний інструмент. Вони органічно виглядають на будь-яких видів продукції: весільних альбомах, листівках, блокнотах, головне - підібрати штампи з відповідними малюнками.


    Крім простоти у використанні і універсальності, силіконовий штамп має низку інших переваг:


    ·         доступна ціна;

    ·         довгий термін служби;

    ·         прозорість, завдяки чому бачимо місце, куди наносимо малюнок;

    ·         компактність і зручність в зберіганні.


    Для повноцінного застосування техніки Штампінг скрапбукеру крім власне силіконового штампа також знадобляться чорнило з чорнильною подушечкою і акриловий блок . Всі ці інструменти можна придбати за оптовими цінами на нашому сайті.

    Силіконовий штамп (печатку для скрапбукінгу): як користуватися


    Застосовувати штамп в скрапбукінге зовсім нескладно, це може зробити не тільки початківець майстер, але і дитина. Результат вам безсумнівно сподобається!


    Щоб зробити малюнок, виконайте наступні кроки:


    1. відокремте в и лайливий штамп від плівки з іншими печатками;


    2. прикріпіть його на акриловий блок, нічим не змащуючи, так як силікон має самоклійка властивість;


    3. акуратно прикладіть штамп до чорнильною подушечці. Тут потрібно правильно розрахувати силу відбитка: якщо притиснути слабо, малюнок буде тьмяним або нерівномірним, якщо притиснути занадто сильно і переборщити з чорнилом - зображення може виявитися змазаним або з плямами;


    4. поставте штамп на тому місці, де хочете отримати малюнок. Щільно притисніть, щоб картинка вийшла чітка і красива;


    5. зніміть штамп з акрилового блоку і ретельно помийте.

    Пропонуємо вам подивитися наше відео, в якому показано, як правильно користуватися штампом для скрапбукінгу:



    Як очистити силіконовий штамп


    Щоб штампи для скрапбукінгу служили довго, після використання його потрібно відклеїти від акрилового блоку, промити під струменем води або протерти вологими дитячими серветками до висихання (вони не містять спиртових речовин, які сушать силіконову основу).


    Якщо вологими серветками не виходить відтерти засохлі чорнило, візьміть стару зубну щітку з м'яким ворсом, занурте в мильний розчин або рослинне масло і ретельно потріть поверхню. Після, помийте штамп теплою водою, щоб позбутися від маслянистого залишку, інакше штампи не буде прилипати до акриловому блоку.


    Поверхня штампа повинна залишатися чистою і гладкою, тоді малюнок буде радувати вас чіткістю ліній і яскравістю кольору, а ваші вироби будуть унікальними і неповторними!

Viber