з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Пов'язки на голову оптом - модний весняний аксесуар. Актуальні види пов'язок для роздрібних продажів
    08.04.2019 10588

    Пов'язки на голову: Україна в тренді!

    Сучасні дівчата ведуть активний і динамічний спосіб життя. Недарма ідея введення в повсякденний побут такого аксесуара як пов'язка на голову для дівчинки прийшла до нас зі спорту, де він грав чисто функціональну роль. Дизайнери видозмінили її первісний вигляд, додали свіжі ідеї, нові матеріали і, в результаті ми отримали нове стильна прикраса для волосся. На вигляд вони дуже прості, але на їх базі можна зібрати цілий нестандартний цибулю, який здивує всіх навколо.

    Пов'язка на голову, купити яку сьогодні можна в будь-якому магазині жіночих аксесуарів, є еластичною тканинну стрічку з усіляким декором: стрічками, стразами, намистинами, перлами, штучними квітами і т.д. У поняття «пов'язка на голову» входить великий набір аксесуарів, кожен з відрізняється набором характеристик, таких як довжина, ширина, форма. Давайте докладніше розглянемо основні різновиди пов'язок на голову, модних в сезон весна-літо 2019!
     

    Пов'язки на голову оптом - види практичного аксесуара

    Спортивні пов'язки - це, можна сказати, прабатьки тих модних аксесуарів, які ми бачимо зараз. Більш того, це єдиний вид пов'язок, які носять навіть чоловіки, а для деяких з них пов'язка на голову стала елементів фірмового стилю (як, наприклад, у тенісистів Роже Федерера, Рафаеля Надаля).

    Спортивні пов'язки на голову надзвичайно популярні серед активних дівчат, що займаються фітнесом, йогою, танцями, тенісом. Чим же вони завоювали таку популярність?

    • допомагають зафіксувати падаючі на обличчя волосся, що особливо актуально для дівчат з чубчиком;
    • перешкоджають попаданню поту в очі,
    • родзинка спортивного способу.
     

    Найбільш поширені матеріали, з яких шиються пов'язки на голову: бавовна, нейлон, поліестер і інші синтетичні матеріали. Вибираючи виріб, потрібно звертати увагу на його розмір: часто пов'язки випускаються безрозмірними, але окремі модельні ряди можуть бути розраховані на різну окружність голови.

    Бандани - актуальні пов'язки на голову 2019

    Бандана може виявитися відмінним стильовим рішенням, особливо в літній період. Ця нехитра деталь здатна надати образу загадковості і шарму. Важливо підібрати пов'язку так, щоб вона ідеально поєднувалася з іншими елементами гардероба, надітими з того чи іншого випадку.
    Своєю назвою цей модний аксесуар зобов'язаний німецькому слову «band». Воно перекладається як «стрічка». Піку своєї популярності цей підвид пов'язки на голову досяг у вісімдесятих роках минулого століття. Але так як моди циклічна, по сей день бандана залишається модним атрибутом в молодіжній і не тільки молодіжному середовищі. Бандана відмінно захищає голову від сонця (тому є органічним доповненням пляжного стилю), надає образу грайливі нотки. Така пов'язка на голову також незамінна в поході, під час заміського відпочинку. Носити її можна як на всю голову, закриваючи чоло, верхівку і потилицю, так і робити з неї тонку смужку.
     

    Косметичні пов'язки: маст-хев для дівчат

    Косметична пов'язка на голову зовсім недавно стала окремим підвидом. Не те щоб вони сильно відрізнялися від тих же спортивних пов'язок, нею. Але завдяки соцмережах і успіху сфери б'юті-блогинга у дівчат з'явилася потреба в новому аксесуарі, який був би не тільки функціональним, але і красивим і таким, що відповідає «інстаграмной» естетиці. Яку функцію виконує косметична пов'язка? В першу чергу, вона не дозволяє локонам волосся падати на обличчя, що неприпустимо при нанесенні макіяжу і небажано при його знятті. По-друге, вона відмінно виглядає на «домашніх» Селфі, при зйомці майстер-класів з макіяжу та візажу. Наприклад, в цьому році справжнім трендом стала косметична пов'язка OMG і вона відповідає всім критеріям, які шукають дівчата при купівлі даного аксесуара: функціональність і естетика.
     

    Пов'язка на голову солоха - стиль, перевірений часом

    Це яскравий і дуже колоритний аксесуар, який, всупереч стереотипам, підходить не тільки для вечірок і корпоративів в стилі пін-ап, але і для додання грайливості і чарівності повсякденним образам. Солоха відсилає нас в епоху першої половини 20 століття, коли еталоном краси кокетливі дівчата в стилі пін-ап. Крім стрілок, червоної губної помади і укладання з локонами саме солоха для волосся була невід'ємним елементом їх незабутнього образу, який став еталоном жіночності та шарму.

    Чим солоха для волосся так подобається дівчатам?

    • підходить для власниць волосся будь-якої довжини;
    • проста і зручна у використанні;
    • прекрасно виглядає в поєднанні з будь-якою зачіскою: пучком, локонами, прямим волоссям, косичками.
     

    Грецькі пов'язки: для ніжного вишуканого способу

    Грецькі пов'язки - лаконічні і акуратні, не закривають голову і часто використовуються для створення оригінальних зачісок. Саме тонкі вироби найчастіше декорують каменями, стразами і пір'ям, завдяки чому вони можуть стати навіть вечірнім і весільним прикрасою. В останні роки популярна грецька манера носіння таких головних уборів. Акуратні тонкі тасьми стають частиною хитромудрих зачісок з переплетеними локонами. А хіпі стилістика, навпаки, передбачає простоту - розпущене волосся або недбалі пучки. У першому випадку пов'язки ніжні і романтичні, мереживні і ажурні, з прикрасами у вигляді квітів, а в другому - яскраві і помітні, з етнічними орнаментами, паєтками, косичками. Головна перевага таких аксесуарів - легкість: вони не здавлюють і не тиснуть голову, не рвуть волосся, їх майже не відчуваєш на голові, в той час, як оригінальний спосіб гарантовано!
     

    Як бачите, пов'язки на голову користуються попитом серед жіночої аудиторії, що робить оптову закупівлю дуже актуальною. Тим більше, у весняно-літній сезон популярність цього аксесуара максимальна! Купити оптом пов'язки на голову в La Prida - вигідне вкладення, адже наші оптові ціни дозволяють зробити націнку 50-100% і добре заробити. На нашому сайті ви знайдете безліч цікавих моделей пов'язок з наочними фото того, як вони виглядають на голові. Запрошуємо вас ознайомитися з асортиментом і вибрати те, що, на вашу думку, найбільше сподобається Вашим клієнтам!
Viber