з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Плайм-пакети оптом - оригінальне рішення для упаковки квіткових композицій
    18.10.2021 3217

    Плайм-пакет - абсолютна новинка нашого асортименту, на яку всі так чекали! Це спеціальна тара, яка призначена для декоративної упаковки букетів і дбайливої їх доставки. Вони є одним з відносно нових трендів в світі флористики. Плайм-пакет представляє собою сумку або вазу з ручками, в яку можна помістити букет. Вони бувають з дном або без дна, якщо є дно, то в пакет можна покласти флористичну губку - оазис. Використання плайм-пакетів дозволяє флористам значно заощадити час на упаковці, а клієнт отримує квіти в практичній та зручній для транспортування тарі.

    Переваги плайм-пакетів

    Як і будь-який інноваційний продукт, плайм-пакети мають масу переваг перед звичною квіткової упаковкою:

    • Нове рішення в оформленні букета. Плайм-пакети дають можливість абсолютно по-новому оформити і піднести букет, вони виглядають дуже ефектно і вишукано, що привертає до них більше уваги. Плайм-пакети без сумніву прикрасять і доповнять будь-який букет. Це люксові пакети за своїми зовнішніми і технічними характеристиками.

    • Ідеальна зберігання букета. Плайм-пакет відмінно захищає квіти від негативного впливу зовнішнього середовища. Міцний коробок надійно збереже букетик від поривів вітру, сонячних променів і морозу. Професіонали сходяться на думці, що така упаковка здатна зберегти букетик квітів в 3 рази довше.

    • Зручна транспортування букетів. Плайм-пакет забезпечує збереження букета при транспортуванні. Букет в пакеті завжди знаходиться у вертикальному положенні, не псується і не приминається. Пакет з квітами можна поставити в багажник, на сидіння автомобілю або просто нести в руках. Не слід забувати, що правильне транспортування - це запорука тривалої свіжості букета.

    • Підвищення статусу бренду в очах клієнта. Після доставки букет може залишатися в плайм-пакеті, який, в такому випадку, буде виконувати роль вази. Споживач оцінить таку передбачливість бренду, адже це позбавить його від необхідності пошуку ємності для розміщення квітів.

    В La Prida ви можете придбати витончені високі плайм-пакети у вигляді вази з чорним, рожевим і білим кантом. Вони виготовлені з міцного пластику і мають гарні ручки-ланцюжки для зручного перенесення. Плайм-пакети продаються упаковками по 5 шт., таким чином, закупівельна ціна одного пакета всього 27.90 грн. - набагато вигідніше, ніж ціна звичайних квіткових коробок! Це дійсно вигідна позиція для оптової закупівлі флористичним салонам і магазинам, які реалізують упаковку в роздріб. Поспішайте придбати новинку, поки вона є в наявності!

Viber