з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Коси з канекалон: види плетінь з фото
    26.02.2018 17981

    Коси з канекалон - тренд, який просто підірвав соціальні мережі в 2017-му році. Модні дизайнери часто додавали до образів своїх моделей плетіння кіс з канекалон, а багато знаменитостей і б'юті-блогери підтримали тренд, багато в чому посприявши ще більшого ажіотажу навколо нього.

    Співачки Олена Темнікова, Настя Каменських і Юлія Саніна


    Безсумнівно, канекалон знайшов відгук у серцях молодих дівчат, які обожнюють такі незвичайні речі. Причин такої популярності кілька: по-перше, плетіння кіс з канекалон допомагає виділитися з натовпу, зробити образ яскравим і незабутнім, при цьому не завдаючи шкоди волоссю фарбуваннями; по-друге, за допомогою яскравих пасом можна надати волоссю довжини і об'єму, підкоригувавши недостатню густоту волосся. Коси з канекалон доречно виглядають в клубах, на музичних фестивалях або фотосесіях, однак сміливі дівчата носять їх і в повсякденному житті.

    Коси з канекалон: фото популярних плетінь і зачісок

    Канекалон дозволяє стилістам і перукарям втілити безліч цікавих ідей в зачісках. Однак найбільшим попитом і популярністю користуються різні плетіння і коси. Їх можна розділити на кілька видів:

    ·         Французькі (боксерські) або датські косички;

    ·         Коса-колосок (або риб'ячий хвіст);

    ·         Африканські косички


    Будь-яке плетіння кіс з канекалон вимагає мінімальної довжини волосся від 10 до 15 сантиметрів. Кольорові пасма вплітаються у волосся і виглядають максимально природно, особливо, якщо використовувати волокно високої якості. Також важливо розрахувати, скільки канекалон на коси купити для бажаного результату. Наприклад, одна пасмо довжиною 200 см допоможе зробити косички до попереку, а пасмо довжиною 1 м - до грудей. Найпопулярніша довжина - приблизно 1,5 м. Краще довірити вплетення канекалона професіоналу, однак і самостійно створити ефектну зачіску цілком можливо, тим більше в Youtube є безліч навчальних відео про те, як заплітати канекалон в косу самостійно.

    1.      Боксерські коси з канекалон (брейди)

    Французькі кіс и - одне з найбільш популярних плетінь в світі, яке прекрасно виглядає на довгому волоссі. Не дивно, що багато хто хоче освіжити їх вигляд за допомогою яскравих кольорових пасом. Такі коси користуються попитом у дівчат, які ведуть активний спосіб життя, так як щільно прилягають до голови і не заважають (за що і отримали другу назву - боксерські). Французькі коси з канекалон можна зробити двома способами:

    ·         Класика (одна або дві коси з прямим проділом);

    ·         Безліч кісок, заплетене візерунками по всій голові або зі спадаючими кінцями).

     

    2.      Данські коси з канекалон

    Датська коса - це досить просте плетіння, яке називають ще «французька коса навпаки». Вся справа в тому, що на відміну від французького плетіння, тут пасма накладаються не одна на іншу, а навпаки - підкладаються один під одного. За рахунок такої техніки косички виходять об'ємніше, а волосся візуально здаються густішими. Данські коси з канекалон будуть прекрасно виглядати на волоссі середньої і великої довжини.


    3.      Колосок (риб'ячий хвіст) з канекалон


    Вид плетіння, котор ий напевно знайомий з дитинства кожній дівчині, до сих пір на піку популярності. Почасти така затребуваність пояснюється ефектним виглядом в поєднанні з нескладної технікою. Вплести канекалон в колосок набагато легше и швидше, ніж в боксерські коси. Тим більше, що можна погратися з видами самого колоска:

    ·          Колосок по-французьки;

    ·          колосок, покладений на бік;

    ·          колосок, заплетений навколо голови;

    ·          подвійне або зигзагообразное плетіння.

    4.      Афрокосички з канекалон

    Афрокосички - це прекрасний варіант для дівчат, які хочуть додати образу зухвалості і екстравагантності. Безліч дрібних кісок можна носити як в розпущеному вигляді, так і спорудити з них же зачіску: заплести косу, зав'язати в хвіст або зробити завзяті пучки. А якщо вплести в афрокосички канекалон - тут вже загубитися в натовпі неможливо. Чому багато дівчат вибирають афрокосички з канекалон?

    ·         Вони надають щось нове і дійсно незвичайне в звичний образ;

    ·         Дають можливість волоссю відпочити частого миття і сушки феном, так як африканські коси з канекалон можна носити кілька місяців;

    ·         Економія часу на укладку.

    Коси з канекалон: особливості та поради по догляду

    Плетіння кіс з канекалон, як і будь-яка інша зачіска, має свої особливості.

    ·         Чим менше довжина волосся, тим більше кіс бажано заплести для того, щоб и вони довше протрималися;

    ·         Щоб продовжити життя зачісці, можна лягати спати в бандані або хустці - так волосся буде менше тертися об подушку і пушіться, що допоможе зберегти акуратний вигляд;

    ·         Мити волосся годі й розплітаючи коси з канекалон раз в 3-4 дня. Це радять робити за допомогою губки, змоченою у воді з додаванням шампуню;

    ·         Якісний канекалон добре піддається термообробці, тому можна зробити красиві кольорові локони;

    ·         Для створення більш зухвалого і бунтарського образу стилісти рекомендують заплітати безліч африканських кісок, а для більш ніжного і витонченого - французькі, датські і колосок.

    Сподіваємося, наш огляд був корисний для вас і допоможе визначитися з тим, які коси з канекалон ви хочете заплести, щоб зробити свій вигляд більш яскравим і оригінальним!

Viber