з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Корпоративні гонки на картах: яскраві враження та нові рекорди
    11.10.2021 1944

    Компанія La Prida вже протягом 17-ти років активно розвивається, прагне підкорювати нові вершини і ставити амбітні цілі. Спортивні корпоративні заходи відмінно піднімають командний дух і створюють необхыдний настрій для досягнень!

    Якщо влітку колектив La Prida взяв участь в морських гонках на регатах, то минулого тижня нам підкорився новий цікавий вид спорту - гонки на картах. Незважаючи на те, що для більшості співробітників такий досвід був вперше, в змаганнях брали участь всі, включаючи керівників компанії. Дивіться, як це було:

    Гонка складалася з 6-ти заїздів: 5-ти проміжних та фінального. Проміжні етапи допомогли визначити найсильніших учасників серед чоловіків та жінок, які в підсумку змагалися за місця на п'єдесталі пошани. Чоловічі заїзди були вкрай напруженими і непередбачуваними, справжня баталія. В ході вирішальної гонки 4-ро наших чоловіків змогли побити попередній рекорд картинг-клубу і проїхали трасу менш ніж за 47 секунд! Кращий результат показав наш фінансовий директор Вадим - час його кращого кола склав трохи більше 43 секунд, він же і зайняв 1 місце серед чоловіків. Впевнені, що його рекорд буде побитий нескоро!

    Жіноча гонка була не менш цікавою, зазвичай тендітні дівчата без страху тиснули на газ і заходили на круті віражі. У підсумковій гонці 1 місце серед жінок зайняла Інна, проїхавши коло за 49 секунд.

    Далі відбулося урочисте нагородження переможців, вручення їм почесних медалей і грошових бонусів.

    Цей день не тільки зарядив всіх енергією і позитивними емоціями, а й ще раз продемонстрував, наскільки активні і цілеспрямовані особистості працюють в колективі La Prida. А отже, чекайте від нас нових цікавих якісних товарів, висококласного сервісу та, звісно ж, нових рекордів!

Viber