з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Які браслети оптом коштує купити для бізнесу? Види і особливості
    22.05.2018 6450

    Жіночі руки до сих пір залишаються символом істинного витонченості та грації. Прекрасна стать завжди приділяв їм увагу в своїх образах. Для цього в хід йшов манікюр, тонкі рукавички, і, звичайно ж, різноманітні браслети оптом купити які можна на нашому сайті. Вони вже давно увійшли в наше повсякденне життя і зайняли почесне місце в шкатулочках сучасних модниць. Ще б пак, адже жодна інша прикраса не здатне так майстерно підкреслити красу жіночих ручок! Якщо кільця відмінно справляються із завданням прикрасити тонкі пальчики, то роль браслета - звернути увагу на витончені жіночі зап'ястя. Так що для підприємця, який займається продажем біжутерії, купити браслети оптом - вірне і перспективне вкладення.


    Завдяки сучасним дизайнерським знахідкам і сміливих рішень браслети оптом можна знайти для будь-якого способу і випадку. Описати все різноманіття цих прикрас дуже складно, але можна виділити основні їх групи: жорсткі і м'які.

    До жорстких відносять негнучкі браслети, замкнуті або покривають лише 3/4 зап'ястя. Купити браслети оптом цієї групи можна трьох типів:

    1) незамкнуте кільце. Така прикраса не має застібки, може бути виконано з металу, пластику та інших жорстких матеріалів. Браслет у вигляді незамкнутого кільця популярний у багатьох країнах і часто виконується в стилі "етно". Очевидний плюс цих браслетів оптом - це універсальність розміру;


        2) браслет-обід. Така прикраса представлено круглої замкнутої формою без застібок. Щоб його надіти, необхідно просто просунути в нього кисть. Купити подібні браслети оптом можна з самих різних матеріалів. Це цілком можуть бути кольорові, яскраві, блискучі і навіть прозорі браслети із пластику, з металу або з дерева.


    3) браслет-змійка. Носить таку назву за рахунок того, що браслет як би обвиває зап'ясті в один або кілька витків. Обвиваючи собою частину руки прекрасної дами, це робить образ більш вишуканим і навіть трохи таємничості.


    Жорсткі браслети оптом можуть прикрашати не тільки зап'ястя, але і передпліччя, що виглядає дуже ефектно і незвично.


    М'які види браслетів найбільш поширені завдяки зручності та універсальності і мають безліч різновидів:


    1) браслет-ланцюжок. Такі браслети складаються з безлічі ланок однакової або різної форми і довжини з дорогоцінного металу одного або декількох кольорів. Іноді їх інкрустують стразами, щоб надати простому браслету більш розкішний вигляд. Браслети оптом цього типу купити варто для того, щоб підкреслити крихкість і витонченість жінки, надати образу жіночності та елегантності. Браслет-ланцюжок - прикраса не лише для зап'ястя. Дуже ефектно виглядає браслет на ногу (їх ще називають анклети), вони користуються великою популярністю влітку.



      2) слейв-браслет. Це загальна назва для групи браслетів, які надягають на зап'ясті і пальці, з'єднані між собою ланцюжком. Існує дві версії походження такої назви: перша з них говорить, що це прикраса - прообраз кайданів, що сковують руки і ноги рабів. Друга версія стверджує, що таку назву цей браслет отримав тому, що кільце «підпорядковується» до ланцюжка, прикріплений до неї. Такі браслети опт вигідно підкреслюють красу і витонченість жіночих ручок, служачи непомітним, але елегантним акцентом образу.

      ·    


          3) збірний браслет в стилі Пандора. Це складовою браслет, основним елементом якого є ланцюжок, на яку нанизують знімаються декоративні елементи у вигляді великих намистин. Модниці дуже люблять цей вид браслета, адже завдяки унікальному набору Шарм можна зробити прикрасу, якого не буде більше ні в кого;


           


        4)   браслети з підвісками. Ланцюжок, що складається з безлічі ланок, до яких кріпляться різноманітні підвіски. Підвіски можуть бути знімними, в такому випадку принцип «роботи» браслета нагадує виріб в стилі Пандора. Найбільш популярні браслети купити оптом з підвісками у вигляді квіточок, метеликів, знаків Зодіаку, древа Життя (стародавнього символу, який, за переказами, оберігає людину, захищаючи своєю потужною енергетикою його сім'ю і будинок).

           



        5) браслет червона нитка . Червона нитка на зап'ясті - це відомий потужний оберіг, який береже вас від пристріту, негативного впливу та інших проблем. Вважається, що негативний потік енергії проникає в тіло і душу людини крізь ліву руку. Тому браслет нитка червона опт на лівому зап'ясті здатний блокувати адресований вам негатив. Нитка також може бути тонкою і без будь-яких прикрас, сплетеної в техніці шамбала з додаванням різних намистин і підвісок.


        ·   


        6) шкіряні браслети оптом виглядають дуже стильною і яскравою деталлю образу. Родзинкою вважається поєднання шкіри і каменів або намистин і стразів різних відтінків і кольорів. Для наряду в стилі «бохо» прекрасно підійде класичний «шкіряний шнурок» і його варіації. Останнім часом стали популярними браслети-ремені. Вони найчастіше виготовляються з натуральної або штучної шкіри і своїм дизайном повністю повторюють прості поясні ремені. Шкіряні браслети оптом також користуються популярністю серед чоловічої статі, адже такий аксесуар надає образу мужності і брутальності. На відміну від жіночих, чоловічі браслети входили в сучасну моду набагато довше і важче. У зв'язку в існуючими стереотипами, що браслет чисто жіноча прикраса, чоловіки тривалий час не носили ніяких наручних аксесуарів крім годин. Сьогодні шкіряні браслети оптом сподобаються кожному любителю стильних аксесуарів.


        ·          


          7) браслет-годинник - аксесуар, який поєднує два найважливіших якості: краса і практичність. З одного боку, такі браслети оптом все так же підкреслюють красу зап'ясть і служать доповненням до образу, з іншого - мати в прямому сенсі під рукою годинник дуже зручно. Дизайн виробів може бути різний: з одним ремінцем або декількома, з різними декоративними елементами (ланцюгами, шипами, стразами, намистинами) і більш стримані варіанти.


        Все розмаїття даних аксесуарів ви можете знайти на нашому сайті, пройшовши за відповідними посиланнями. Якщо браслети оптом купити в La Prida і сформувати асортимент браслетів всіх перерахованих вище популярних моделей, ви зможете задовольнити запит будь-якого клієнта!

      Viber