з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Еко ланч-бокс: трендовий товар для продажу
    09.10.2019 6522

    В останні десятиліття проблема екології стала неймовірно актуальною в суспільстві. Всесвітні організації проводять масові інформаційні кампанії і закликають людей мінімізувати купівлю речей, які завдають шкоди атмосфері, ґрунту і водним ресурсам планети. І результати є: бути «еко» стало модним, еко-товари набули неабиякої популярності серед аудиторії, а виробники, відповідаючи на споживчий попит, почали випускати відповідну продукцію. Тренд не обійшов стороною нішу посуду і товарів для будинку, зокрема - ланч-бокси. Підприємці, які займаються продажами в даній галузі, можуть легко виділитися серед конкурентів, додавши в свій асортимент ланч-бокси з еко-пластику - така новинка безсумнівно припаде до смаку покупцям!
     

    Ланч-бокс з еко-пластику: переваги та особливості

    Для того, щоб пообідати поза домом, ми купуємо контейнери і ланч-бокси для їжі, так чому ж не придбати товар, який не тільки виготовлений з абсолютно нетоксичних матеріалів, але і легко утилізується, не забруднюючи планету!
    Ланч-бокс з біорозкладного пластику - це новий тренд для тих, хто піклується не тільки про своє здоров'я, але і про навколишнє середовище. Такий матеріал екологічно чистий, витримує високі температури, а головне - абсолютно безпечний для людини і природи. Сировина для виготовлення такого ланч-боксу складається з перероблених волокон пшениці, крохмалю та харчового поліпропілену, тобто, по суті, це ланч-бокс з пшеничного волокна.
     
     
     
    Яскраво виокремлюються переваги еко ланч-боксу в порівнянні зі звичайними пластиковими моделями:

    • не містить токсичних речовин, важких металів
    • не псує смаку їжі запахом пластика
    • можна використовувати в мікрохвильовій печі (без кришки), мити в посудомийній машині
    • гіпоалергенний
    • повністю біорозкладаний: після утилізації повністю розкладається протягом декількох років

    Кому можна запропонувати ланч-бокс з еко-пластику?

    • в першу чергу, матусям. Для турботливих батьків безпека і нетоксичність всього, що куплено для дитини, стоїть на першому місці. А ланч-бокс - це потрібна річ для дитини, який ходить в школу або в спортивну секцію, адже під рукою завжди буде перекус або повноцінний обід. Піклуючись про своє чадо, багато мам хочуть купити еко-ланчбокс замість виробів зі звичайного пластику.
    • любителям екологічних товарів, серед яких часто зустрічаються спортсмени, прихильники здорового способу життя і правильного харчування.
    Ланч-бокси з еко-пластику прекрасно впишуться в асортимент спеціалізованих магазинів еко-товарів, посуду, органічних харчових добавок.
     

    Ланч-бокс з пшеничного волокна - це корисна і недорога альтернатива типовим пластиковим контейнерам, які дозволять підприємцям отримати прибуток, а кінцевим користувачам - долучитися до тренду відповідального споживання з користю для себе і навколишнього середовища.
Viber