з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Дитячі сумки оптом: як вибрати дитячу сумку для дитини. Дитячі сумки опт
    29.01.2018 8364

    Чому варто купити сумку дитячу оптом?


    Психологи стверджують, що з малих років діти намагаються наслідувати батьків і дорослим - це необхідний етап дорослішання. Наслідування стосується як манери поведінки, так і зовнішнього вигляду, аж до одягу і аксесуарів. Тому дитяча сумка - це необхідний елемент гардеробу для маленьких хлопчиків і особливо дівчаток.


    Вона виконує кілька основних функцій:


    Естетична. Найчастіше дитячі сумки опт - це вироби яскравих забарвлень з зображеннями улюблених дитячих героїв мультфільмів і коміксів. Володіння такою бажаною красивою дрібнички піднімає дитині настрій і викликає позитивні емоції;

    Практична. Наявність у дитини власної сумки значно полегшує життя батькам, яким часто доводиться самим тягати його іграшки. До того ж, дитині, який вже відвідує дитячий садок і школу, просто необхідно мати власну сумку для підручників і приладдя;

    Привчання до самоорганізації: дитина вчиться грамотно розпоряджатися простором сумки, акуратно і обдумано складати в неї свої речі, нести відповідальність за них.


    Якщо у вас бізнес із продажу дитячих товарів або ж в сім'ї кілька дітей, найвигідніше сумки дитячі купити оптом: ви здорово заощадите гроші і час на пошук сумок в різних інтернет-магазинах.


    Які критерії врахувати, щоб купити дитячу сумку оптом?


    Для грамотного вибору сумки дитині одним з найважливіших критеріїв є його вік. Адже у кожній віковій категорії свої бажання, потреби, які грамотний батько обов'язково побачить і задовольнить.

    Про т року до 3 років


    Сумки дитячі купити оптом для самих маленьких діток - це той варіант, коли практична функція відіграє другорядне значення. Набагато важливіше - зовнішній вигляд і привабливість аксесуара, а також невеликий розмір. Отлич ная ідея - маленькі сумочки із зображеннями персонажів улюбленого мультика або невеликі рюкзачки.

    Якщо в и плануєте далеку поїздку, дайте дитині можливість відчути себе дорослим - купіть йому дорожню сумку з висувною ручкою на коліщатках зі смішними веселими звірятами.

    дошкільний вік


    У цей час діти вже починають відвідувати або дитячий сад, або різні гуртки - спів, танці, спортивні секції. Тут бажано сумки дитячі купити оптом більшого розміру, так як дитині потрібно складати улюблені іграшки, олівці, зошити або спортивну форму. В такому випадку виграшним варіантом може бути тканинна сумочка з довгою ручкою або досить місткий рюкзак з зображеннями популярних мультперсонажей або милими вушками Міккі.

     


    шкільний вік


    Вибір дитячої сумки багато в чому обумовлений способом життя дитини - шкільними буднями. Щоб купити дитячу сумку оптом для школяра, потрібно щоб вони були лише досить місткою для безлічі посібників, зошитів і приладдя, а й зручною в шкарпетці. З самого початку потрібно подбати про те, щоб сумка добре підтримувала спину, нічого не перетягувала і не давила - це допоможе надалі уникнути сколіозу і інших деформацій хребта. Ідеальний варіант - щільний рюкзак з ортопедичною спинкою.

    Дитячі сумки оптом - досить велика категорія товару з великою кількістю моделей і принтів. В La Prida з реді усього цього розмаїття ви напевно знайдете сумку із зображенням героїв улюбленого мультфільму або коміксу вашої дитини і подаруйте йому радістю Адже для турботливого батька щастя в дитячих очах - найвища нагорода!

Viber