з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • 27.03.2020 3997

    Введення тотального карантину і НС ускладнило ведення бізнесу, особливо в офлайн. Але ці чинники також змінили поведінку і потреби покупців: вони стали економнішими, вважають за краще робити замовлення через Інтернет і намагаються обмежити надмірні витрати, купуючи актуальні на даний момент товари. Чим можна торгувати, щоб не зупиняти роботу бізнесу під час карантину?

    1. Ємність для санітайзера

    Даний товар знаходиться в підкатегорії "Дорожні косметички". Набір компактних баночок дозволяв взяти в подорож або відрядження улюблені б'юті-продукти (шампунь, бальзам, крем), щоб не возити з собою об'ємні тари і не порушувати обмеження для проноситься рідин на борт літака. Але в умовах карантину їм знайшлося інше застосування: у такі баночки зручно наливати санітайзер, який став обов'язковим підручним засобом для кожної людини. У них можна перелити як куплений санітайзер з великою тари, так і зроблений власними руками.
     
    Пляшечки виготовлені з прозорого високоякісного пластику і підходять для багаторазового використання, тому набір ще не раз стане в нагоді вам. коли карантин закінчиться. У наборах є ємності зі звичайними кришечками, а також зі спреєм і дозатором. Практичний фіксується дозатор забезпечує зручне і економне використання засобу. Санітайзер в таких компактних пляшечках поміститься навіть в самому елегантному клатчі!

    В La Prida ви знайдете набори ємностей різних конфігурацій, від 3 до 7 баночок в кожному, оптові ціни від 34 грн./набір.
    2. Репсові стрічки для виготовлення масок

    Виходячи з дефіциту медичних масок в аптеках, багато стали робити їх своїми руками, використовуючи підручні матеріали. Наприклад, репсовий стрічку застосовують в якості підв'язок поряд зі звичайними гумками. Репсова стрічка має щільну тканинної структурою, чудово тримає форму і не деформується при багаторазовому використанні. для виготовлення масок зазвичай беруть тонку стрічку, шириною 6 мм.

     

    3. Матеріали для творчості 

    В умовах карантину багато хто перейшов на віддалену роботу або пішли в тимчасову відпустку. Умільці в цей час можуть приділити більше уваги своїм хобі і навіть заробити на ньому! Якщо перетворити улюблену справу в невеликий бізнес, то товари для творчості стануть річчю першої необхідності. Завдяки великому асортименту і різноманітності в La Prida можна вигідно придбати необхідні матеріали для канзаші, вишивки стрічками, скрапбукінгу, створення прикрас та інших популярних напрямків творчості. Логічний аргумент: чим дешевше обходяться витратні матеріали, тим більший прибуток! Для зручного зберігання дрібних деталей (намистин, стразів) можна придбати пластикові органайзери з великою кількістю ярусів і відділень!
     
    4. Термоси

    В якості профілактики і купірування на початковій стадії симптомів ГРВІ, лікарі радять не тільки провітрювати приміщення і приймати ліки, але і багато пити. Набагато приємніше пити саме теплий чай з лимоном, який залишиться теплим навіть через кілька годин! Гарний термос - один з тих товарів, який захочуть придбати люди, щоб побалувати себе на карантині і зробити домашні чаювання ще більш приємними.
     
    Ми впевнені, що скоро непростий період пройде і все повернуться до звичного життя і ведення бізнесу. А поки реагуйте на актуальний попит і продавайте товари, які допомагають задовольнити потреби людей під час карантину. Будьте здорові!
Viber