з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • ТРЕНД 2018! Кулі Бобо - світлові кулі на паличці
    26.06.2018 13751

    Напевно під час прогулянок по центральних вулицях міст вам потрапляли на очі красиві прозорі кулі, що світяться на паличці, навколо яких неодмінно збирається натовп діточок і заворожено дивиться на яскраві миготливі вогники. Це кулі Бобо - новий хіт в сфері товарів для свята і оформлення торжеств. Вони є аналогами звичайних повітряних кульок, до яких ми звикли з дитинства, але на відміну від останніх Бобо здатні красиво світитися і грати різнобарвними відблисками. Свято вийде надзвичайно красивим, якщо купити кулі Бобо: вони притягують погляд, створюють атмосферу загадковості, таємничості та чарів. Відтінки синього, ошатного зеленого, жовтого, насиченого червоного і фіолетового створюють ілюзію оригінальної ілюмінації, яка воістину заворожує.

    Характеристики:

    Куля : міцний прозорий силікон, не токсичний. В надутому вигляді діаметр досягає 35-40 см;
    Тримач: пластик, висота 70 см;
    Провід зі світлодіодами: 3 режими (повільне, швидке миготіння і статичне світіння). Режими перемикаються за допомогою ручки, на яку кріпиться тримач.


    Світлові кулі бобо: переваги та особливості

    Кулі Бобо зараз на піку популярності: їх активно продають на різноманітних ярмарках і дитячих святах, використовують при оздобленні урочистостей. Кулі Бобо купити оптом зараз саме час для тих, хто хоче заробити на актуальному товар! Чим же вони так полюбилися всім від малого до великого і заслужили такий попит?

    Ефектний зовнішній вигляд. Ну вже цього не відняти - кулі Бобо вигідно відрізняються на тлі звичайних приїлися повітряних куль, особливо це помітно в нічний час доби, коли кульки грають яскравими різнобарвними вогниками. Завдяки 3 світловим режимами можна змінювати частоту миготіння (швидко, повільно) або встановлювати статичне світіння.

    Простота експлуатації. Якщо купити кулі Бобо , вам не доведеться возитися з інструкціями, адже як ними користуватися зрозуміло інтуїтивно. Спершу потрібно розправити кульку і надути насосом. Потім протягнути дріт зі світлодіодами в тримач, закріпити кулю Бобо на спеціальному пластиковому конусі і обмотати кульку проводом, намотавши його кінець на тримач.

    Універсальність. Світлодіодні кулі Бобо завдяки своєму лаконічному дизайну підійдуть для прикраси будь-якого заходу: дня народження, весілля, дитячого свята. Їх можна використовувати для оформлення вітрин кафе, ресторанів, магазинів для залучення уваги потенційних відвідувачів. А вечірня романтична фотосесія з використанням куль Бобо вийде неймовірно ефектною і незвичайною.

    А ось варіативність. Широкий отвір в кульці дозволяє наповнити його конфетті, блискітками, пір'ям і іншим декором. Надувати кульку Бобо можна як просто повітрям, так і гелієм.

    Купити кулі Бобо неодмінно варто декораторам і оформлювачам урочистих заходів: неймовірно красиве і ефектне прикраса свята здатне здивувати навіть найвибагливіших замовників, а вам принести бонуси у вигляді позитивних відгуків та рекомендацій. В такому випадку La Prida пропонує Бобо куля оптом за вигідними закупівельними цінами. В наявності кулі і власники як поштучно, так і в упаковках відразу по 50 штук. Купувати у нас вигідно і економно!
Viber