з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Масивні ланцюги на шию - тренд сезону весна-літо 2021!
    28.05.2021 2825

    Продаєте жіночу біжутерію/аксесуари і постійно перебуваєте в пошуку товарів з хорошим попитом? У цьому сезоні ми радимо грати «по-крупному», адже найгарячіший тренд сезону - масивні ланцюги оптом з великими ланками, що завоювали любов дизайнерів, модниць і Instagram.

    Кожен сезон мода на жіночі аксесуари дарує нам нові тренди: шпильки з перлами, широкі обідки, пірсинг для волосся. В цьому році масивні прикраси після довгих років любові модниць до лаконічних мініатюрних підвісок нарешті повертаються в наше повсякденне життя і стають справжнім трендом. Масивними плетивами декорують одяг, сумки, взуття, але найбажанішим аксесуаром стали великі ланцюги на шию оптом. Давайте ближче познайомимося з модним трендом, його особливостями і грамотним використанням в образах.

    Масивні ланцюги на шию оптом: як з'явився тренд

    Масивні ланцюги довгий час були атрибутом хіп-хоперів та реперів і ні з чим, окрім бейсболки, вільних штанів і футболок в стилі «оверсайз» в нашій свідомості не поєднувалися. Поки раптом дизайнери і трендсеттери не зробили масивні ланцюги всіляких плетінь і діаметрів головними подружками міських модниць. Вони були представлені в показах колекцій Moschino, Givenchy, Alexander McQueen, JW Anderson.

    Природно, тренд розповсюдився і на інші різновиди прикрас: разом виріс попит не тільки на кольє-ланцюги, а й на сережки, браслети, пояси з великими ланками. Справжній фурор справили великі ланцюги в зачісці, наприклад, біля основи хвоста. Схожий варіант був на показі Balmain: тут використовуються ланцюга замість обідка, створюючи більш брутальний варіант діадеми.

     

    Я та з чим носити масивні ланцюги на шию

    Кольє-ланцюг - це саме той тип аксесуара, який прекрасно прикрашає не тільки жіночі шиї або зап'ястя, але і одяг, взуття та сумки. Цікаво, що при вдалому використанні об'ємних ланцюгів вони абсолютно не обтяжують образ. Навпаки - допомагають досягти ефекту контрастності: підкреслюють витонченість шиї і зап'ястя.

    Великіийланцюг на шию ідеально міксується як з трендовими, так і базовими елементами гардеробу: від простих кежуал-футболок з джинсами до об'ємних суконь з оборками та шкіряними сорочками. Кольє-ланцюг прикрашає практично будь-який образ, додаючи йому яскравості, зухвалості і духу гранжу 90-их. Причому чим більше ланки, тим краще. Найстильніший варіант стилізації - поверх водолазки або светру грубої в'язки з високим коміром - так, щоб ланцюг була в центрі уваги.

    Загальні рекомендації по використанню ланцюгу в образі:

    • монохромний верх без строкатих принтів: чорний, білий, коричневий, бежевий
    • мінімальна кількість інших прикрас або їх відсутність - нічого не повинно відволікати увагу від основного аксесуара
    • чим більше ланки - тим краще

    З великих і масивних ланок дизайнери створюють і браслети. Такі можна сміливо вдягати поверх светра або блузи з довгими рукавами - ховати ланцюга не варто. Як натхнення - показ Gabriele Colangelo, де дизайнер надів великий браслет на трикотажне плаття.

    Ви вже переконалися в необхідності оптової закупівлі трендових ланцюгів на шию? Тоді поспішайте, адже товар неймовірно актуальний і затребуваний! В наявності 12 моделей ланцюгів від 43.50 грн. / Шт., які можна продавати з націнкою 100% і вище.

    Сподіваємося, стаття була корисна для вас!

Viber