з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Машинка монстр трак Trix Trux - нова трендова іграшка 2018
    28.11.2018 7593

    Напевно, кожна мама хотіла б, щоб дитина хоч ненадовго відволікся від гаджетів і комп'ютерних ігор. Зробити це не так-то просто, адже діти вже пересичені тим, що зазвичай пропонує індустрія дитячих товарів. Але зовсім недавно світ побачила нова трендова іграшка, яка захопила навіть найзатятіших непосид - це Trix Trux або машинка монстр трак. Напередодні новорічних свят, коли батьки шукають подарунки коханим дітям, монстр трак купити оптом буде відмінним вкладенням, яке неодмінно принесе прибуток!

    Ця машинка викличе справжній ВАУ-ефект у будь-якої дитини, а вже у хлопчиків і поготів! На відміну від звичайних іграшкових автомобілів, Trix Trux едeт по заздалегідь змодельованої траєкторії, долаючи бар'єри. Поле для експериментів і творчого підходу під час гри з цією машинкою безмежно, так що якщо монстр трак купити дітям - гонки, змагання, зіткнення і прекрасний настрій буде забезпечено!

    Комплектація Trix Trux:

    • машинка монстр трак
    • повний комплект гнучкою траси зі зручними застібками
    • трамплін «хвиля»
    • трамплін «гірка»
    • перешкода «сходи»
    • зіп-лайн для їзди машинки «по повітрю»
    • комплект наклейок, за допомогою яких можна прикрасити монстр-трак

    Особливості Trix Trux і користь іграшки для дитини

    Машинки Trix Trux - справжні монстри доріг. Колеса машинки зроблені з якісного полімеру, оригінальна форма яких дозволяє чіплятися за будь-яку поверхню або навіть канати. Сама машинка виготовлена з хороших матеріалів, пластик щільний і нешкідливий. Масивний бампер, в точності як у справжніх бигфутов, служить якісним захистом від ударів і пошкоджень. Корпус машинки зроблений міцно, вона не зламається навіть при падінні зі столу або дивана. Працює Trix Trux від двох пальчикових батарейок, яких вистачає на кілька годин безперервної гри.


    Машинка монстр трак може виконувати круті повороти, розвороти, виконувати майже вражаючі трюки і найголовніше, ніде не застрягне по шляху. Машинки Trix Trux дуже стійкі, можуть триматися і рухатися навіть на двох колесах, а якщо натягнути мотузку - Trix Trux проїде по ній зі спритністю акробата! Використовуючи деталі з комплекту, можна побудувати безліч різних, незвичайних видів трас. Крім неї, випробувальним полігоном для машини може стати будь-які меблі в будинку: стіл, диван, тумбочка, крісло, ліжко і багато іншого. Діти з великою охотою придумують нові варіанти траси для гри і з задоволенням влаштовують різні змагання.

    Якщо підсумувати вищесказане, то можна виділити наступні переваги машинки монстр трак:

    ця чудова іграшка допоможе відвернути дитину від комп'ютера і гаджетів, які дуже міцно увійшли в життя сучасних дітей;
    розвиває фантазію, образне мислення і дрібну моторику дитини, так як для гри потрібно придумувати і будувати складні траси;
    машинки повністю безпечні, адже виготовлені з екологічно чистого пластику

    Нагадуємо, монстр трак купити оптом ви можете в La Prida! В наявності 4 види наборів в різною комплектацією. Поспішайте купити актуальну іграшку перед новорічними святами!
Viber