з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • LED-свічки: переваги та особливості
    16.05.2018 6883

    Світ світлотехніки розвивається дуже стрімко. З'являються ті новинки, які раніше здавалися неймовірними, недоступними. Прикладом таких гаджетів можуть служити світлодіодні LED-свічки , які представлені в нашому каталозі.


    LED-свічка - це винахід, що представляє собою гібрид джерела освітлення та електричного приладу. Вона стане відмінним елементом декору інтер'єру, за допомогою якого легко створити романтичну обстановку, прикрасити будинок або заклад в честь свята, та й просто подарувати собі естетичну насолоду від споглядання такої краси.

    Особливо популярні так звані «чайні» led-свічки - невеликі круглі компактні вироби, за допомогою яких можна створити чарівну за своєю красою композицію. На нашому сайті чайні led-свічки купити можна двох видів: під-і надводні (плаваючі).


    1. Плаваючі LED-свічки утримуються на поверхні рідини завдяки водонепроникному корпусу. Включення світлодіодним свічки відбувається автоматично при контакті з рідиною, а вимикання - при висиханні. Такий декор незамінний для декоративного підсвічування, створення різних світяться написів, при святкуванні різних заходів, де допоможуть створити неповторну романтичну обстановку. Розміри: 4.0см (діаметр), 4.0см (висота). Елемент живлення - 1 батарея CR2032 в кожній свічці.




    2. Підводні світлодіодні свічки led є маленькі красиві вогники з водонепроникним корпусом. Для того, щоб «запалити» таку свічку, потрібно розкрутити корпус, зняти тонкий захисний шар і вуаля - виріб починає переливатися красивими яскравими квітами! Такі led-свічки можна спокійно покласти в чашку, ванну, басейн і насолоджуватися романтичною атмосферою і чарівною грою світла. Вбудовані батарейки CR2032 батарейок (замінні), час роботи - 50-70 годин.




    Чому варто LED-свічки купити замість звичних виробів з парафіну?


    1. Безпека. Це, напевно, найголовніша перевага, особливо для тих, у кого є діти і домашні тварини. Відсутність справжнього вогню дозволяє розмістити LED-свічку там, де заборонено відкрите полум'я і зовсім не турбуватися про те, що дитина може ненавмисно обпектися або впустити її. Використовуйте світлодіодні свічки led в місцях, де ви не можете використовувати звичайні воскові свічки - в квіткової композиції, поблизу штор, на стелажах або книжкових полицях, в дитячих спальнях, в кемпінгах.

    2. Довгий термін служби. Свічка з парафіну горить до тих пір, поки не розплавиться. У свою чергу, якщо led-свічки купити для дому, вони будуть радувати набагато довше. Світлодіодні свічки led працюють вони на основі вбудованих батарей. Час «горіння» світлодіодним чайної свічки практично необмежено. Батарейки - «таблетки» - вистачає на 30-70 годин світіння. Замінили батарею - і свічка знову готова радувати Вас своїм красивим м'яким світлом.

    3. Практичність. Якщо в будинку відключили електрику, ви можете використовувати led-свічки так само, як і звичайні, щоб дочекатися включення світла.

    4. Повна відсутність запаху гару, яким зазвичай супроводжується горіння звичайної свічки;

    5. Акуратність при використанні. Звичайна свічка може накапати на скатертину або стіл, а відтирати застиглий парафін - заняття трудомістке. Світлодіодні свічки led повністю позбавляють власника від подібних проблем. Попрощайтеся з розплавленим воском на килимовій доріжці або на меблях, з сажею на серветках, на стінах або стелях.

    6. Естетичний ефект. Виріб здатне плавно міняти колір, що виглядає ефектно і заворожуюче. Беспламенного свічки також ідеально підходять для створення спокійної зони релаксації, знаючи, що вам не потрібно турбуватися про палаючої свічі і можливу пожежу.

    7. Доступна ціна. З урахуванням того, як довго вони прослужать, led-свічки купити їх дуже вигідно, до того ж ціни дуже доступні.


    Для оптовиків безсумнівним плюсом, крім ціни, є те, що led-свічки орієнтовані на широке коло покупців. Багато роздрібні клієнти вже оцінили всі їхні переваги і з полюванням купують їх замість застарілих свічок з парафіну. Спробуйте і Ви!

Viber