з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • La Prida - 17 років: як це було
    14.07.2021 2186

    На початку липня La Prida виповнилося 17 років! Для людини цей вік символізує закінчення безтурботного підліткового періоду і підготовку до дорослого життя. Для фірми же такий чималий термін на ринку говорить багато про що, в першу чергу - про цінності нашої роботи для тих 4000 постійних клієнтів, які разом з нами день у день вкладають душу в свою справу, мотивують нас рости, розвиватися і ставати все краще.

    Звичайно, розвиток був би неможливим без нашої дружної згуртованої професійної команди, всі члени якої об'єднані спільними цінностями і метою. З такою командою будь-яке море по коліно, в чому всі ще раз переконалися на святковому корпоративі.

    Його формат відповідав духу компанії: динамічний, веселий і активний. Весь колектив La Prida, одягнений в фірмові кепки та футболки, взяв участь в незвичайному і цікавому змаганні - гонках на регатах. Співробітники поділилися на 7 команд, які вийшли в море з досвідченими шкіперами одеського яхт-клубу, вчилися керувати вітрилами, підлаштовуватися під напрямок вітру, проявляти кмітливість, щоб обігнати суперників і першими прийти до фінішу.

    Гонка була дуже захоплюючою і непередбачуваною: вперед виривалися то одна, то інша команди. У впертій боротьбі переміг екіпаж яхти «Голка», за що він отримав пам'ятну статуетку, ну а всі учасники запливу - масу незабутніх позитивних емоцій!

    По закінченню нагородження переможців було сказано багато приємних мотивуючих слів від керівників компанії - Дмитра Костіна, Сергія і Стелли Ковальчук, які подякували кожного члена команди за роботу і внесок в розвиток компанії, підкресливши, що далі - більше. Випустивши в небо кульки з фірмовим логотипом, ми символічно вступили в 17-річчя, знаючи, що наступний рік нашої роботи буде активним і продуктивним, а головне - принесе нашим клієнтам не тільки прибуток від торгівлі якісними ходовими товарами, але і радість від співпраці!

Viber