з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Коробочки для прикрас і їх роль у продажу біжутерії: важливість дрібниць
    08.10.2018 5612

    Одним з найбільш популярних варіантів подарунка для прекрасної половини людства є вишукані прикраси і біжутерія. Однак дарувати будь-який виріб, будь-то кільце, сережки або ланцюжок з підвіскою, без витонченої упаковки - справжній моветон, тому подарункова коробка для прикрас - обов'язковий елемент такого презенту.


    Коробка для біжутерії має безліч переваг, завдяки яким постійно користується високим попитом не тільки у роздрібних покупців, а й у оптових підприємців, які займаються продажем прикрас і біжутерії. Розглянемо основні з них:

    прекрасний товар для допродаж (upsell). Досвідчені бізнесмени прекрасно розуміють: наявність красивих коробочок може істотно підвищити середній чек. Адже якщо людина вибирає прикраса на подарунок - тут складно відмовитися придбати упаковку для нього прямо на місці. Звідси плавно випливає другий пункт ...
    підвищення лояльності покупців. Якщо прямо на касі клієнт може підібрати коробочку для обраних прикрас, це позитивно вплине на враження від магазину, підніме його статус в очах клієнта і змусить його приходити до вас за відмінним сервісом знову і знову.
    вигідна презентація товару. Помістивши прикраси в ошатні коробочки і прикрасивши ними вітрину, ви посилити бажання клієнта зробити покупку: товар виглядає красиво, презентабельно, дорого. Навіть якщо це предмети, схильні до дорогоцінних металів, а з медичного сплаву - коробка для біжутерії зробить їх більш бажаними в очах покупця.
    цілісність і збереження. Прикраси і біжутерія - досить крихкий подарунок, тому йому просто необхідна міцна тверда упаковка, не позбавлена привабливого зовнішнього вигляду. В такому випадку коробка під біжутерію - ідеальний варіант.
     
    Бижутерная коробка оптом в La Prida: краса і якість за доступною ціною

    Інтернет-магазин La Prida пропонує широкий асортимент коробок під біжутерію за доступними оптовими цінами. Вас приємно здивує не тільки велика кількість принтів і забарвлень, але і різноманітність форм: в наявності квадратні коробочки під кільця і сережки , довгасті під ланцюжка , прямокутні для браслетів і комплектів . Всередині коробочки для прикрас укомплектовані м'якими подушечками з поролону для кращої посадки вироби.
    Можливість купити коробки під біжутерію великим і дрібним оптом дозволить вам створити чудовий асортимент для магазину, підвищити продажі за рахунок Апсель і справити приємне враження на клієнтів!
     
Viber