з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Яку купити брошку оптом? Найпопулярніші різновиди
    03.08.2018 4564

    Брошка - це істинно жіноча прикраса, яке виділяє його власницю з натовпу, підкреслює її крихкість і витонченість. Вантажний шик невпинно підкорює модні подіуми, тому в сезоні весна-літо 2018 дизайнери не могли залишити без уваги його яскравого представника - брошка. У цій статті ми розглянемо, які брошки інтернет-магазин La Prida може запропонувати оптовикам і які їх види гідні Вашої уваги.
         
    Брошки носяться нестандартно, не тільки в зоні коміра, а й на рукавах. Також можна прикріплювати їх до верхнього одягу, наприклад, до пальто або кардігану. Якщо ж вибирати традиційний спосіб шкарпетки брошок (а саме на грудях), то актуальним буде розташування не збоку, а посередині, немов кулон.
     
    Брошка опт: на які прикраси звернути увагу?
     
    1. Брошка-шпилька. Ідеальний варіант на кожен день! Зазвичай прикраса виконано в строгому стриманому стилі і прекрасно вписується в класичні образи. Крім того, на неї можна нанизати різні ланцюжки і підвіски, і таким чином зробити брошка унікальною і неповторною. Якщо покупцеві потрібна така брошка купити прикрасу під неї буде його супутньої покупкою, що дасть вам додатковий прибуток. Такий аксесуар прекрасно виглядає на хустці, шарфику або шалі.

    2. Брошка-голка. Це вид вироби із загостреним кінцем, який протикає одяг і таким чином кріпиться на ній. На підставі голки зазвичай розташована основна композиція: стрази, камені або тканинні квіти. Особливо виграшно такий вид брошок виглядає на капелюхах і пальто. Купити брошку оптом даного виду можна на нашому сайті.

    3. Брошка-камея. Являють собою обличчя (найчастіше в профіль), виконане в техніці барельєф на овальної основі з каменю. Остання зазвичай має темний колір, в той час як сам барельєф - світлий. Це дуже вишуканий і романтичний вид брошок. Найбільш частий сюжет для них - жіноче обличчя в профіль з чітко вирізаними рисами обличчя і волоссям. Іноді на них зображують відомих особистостей, квіти, міфічних істот. Якщо потрібна така брошка купити прикрасу можна тут.

    4. Брошки з рослинними і квітковими мотивами. Напевно, самий жіночна різновид цієї прикраси. Композиція може складатися як з одного великого, так і з цілого розсипу квітів. Найчастіше ці вироби усипані різнобарвними стразами. Такі брошки інтернет-магазин La Prida пропонує в широкому асортименті.

    5. Брошки з різними тваринами. Серед модниць величезною популярністю користуються прикраси з котиками, метеликами, птахами та іншими представниками фауни. Одні вибирають прикраси з тварин, відповідним своєму знаку Зодіаку за східним гороскопом, інші - щоб підкреслити свою ніжність і крихкість, а третім просто подобається їх гарний зовнішній вигляд.

    Кожна модниця - унікальна, але і різновидів брошок досить, щоб задовольнити смаки кожної з них. Щоб створити великий асортимент, вигідно закупити брошка опт в La Prida - так ви безсумнівно задовольните смаки будь-покупниці.
     
    Сподіваємося, наша стаття була корисна для Вас!
Viber