з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Як створити інтернет-магазин і стати легендою свого бізнесу з Monster Webby
    10.09.2018 3711

    Далекоглядний підприємець розуміє: якщо він хоче забезпечити стійке зростання і успіх бізнесу, потрібно обов'язково створити інтернет-магазин самому або за допомогою підрядників. Адже сьогодні кожна десята покупка в світі відбувається в Інтернеті, а в перебігу найближчих 5-ти років прогнозується зростання цього показника на дві третини. Веб-ресурс став невід'ємним елементом в ланцюжку комунікації з потенційними клієнтами, тим самим зруйнувавши старі схеми взаємодії зі споживачами і відсунувши далеко назад тих, хто не прийняв нових правил гри.

    А що ж в Україні? Наскільки активно наші співвітчизники роблять онлайн-покупки і який прибуток втрачає Ваш бізнес, не будучи представленим в Інтернеті?

    Ось трохи статистики:

    • кількість інтернет-користувачів в країні становить 20 млн. Чоловік. З них регулярно купують близько 7 млн осіб, тобто 36%. Серед них абсолютно точно є ваші потенційні клієнти, які, при наявності у бізнесу сайту, готові віддати вам свої гроші. Якщо ж ви тільки наважуєтеся створити сайт або інтернет-магазин, вони віддадуть їх більш просунутим конкурентам.
    • дані українського процесингового центру підтверджують, що з однієї банківської карти онлайн-покупця (і вашого потенційного клієнта в тому числі) в середньому здійснюється близько 6-ти покупок щомісяця. Або 72 покупки в рік. Чимало, правда?
    85% онлайн-покупців перед здійсненням покупки переходять на ресурс з декількох каналів (соціальних мереж, пошуку і реклами в Google). Всі ці можливості з'являться у вас, коли ви вирішите створити інтернет-магазин і вивести свій бізнес в онлайн-середовище.

    Привабливі перспективи, чи не так? Причому для того, щоб отримати доступ до всіх цих вершкам, не потрібно займатися стомлюючим пошуком перевірених розробників, платити їм шалені суми, лаятися і доводити своє бачення ... ви напевно чули про всі не найприємніших нюансах. Сьогодні створити інтернет-магазин або сайт - це легко, швидко і недорого!

    Спеціально для тих, хто хоче масштабироваться і вивести бізнес на новий рівень, La Prida рекомендує свого партнера Monster Webby - універсальний онлайн-конструктор, за допомогою якого ви зможете створити свій інтернет-магазин!
    Без дизайнерів. Без програмістів. Самостійно.
    Звучить фантастично? Але вже сотні підприємців, таких же, як і ви, самостійно розробили сайт для свого бізнесу, отримавши величезну перевагу над конкурентами, які не представлені в інтернеті. Всі вони не мали навіть мінімальними навичками програмування - вони просто зрозуміли, що хочуть рости, а не дрейфувати на одному місці.

    Чому Monster Webby? Особливості і функціонал

    Місія проекту: надати українським підприємцям можливість створити власний сайт, інтернет-магазин, Лендінгем; допомогти впровадити всі необхідні бізнес-процеси для успішного старту; сприяти якісному представленню вітчизняного бізнесу в онлайн-середовищі.
    Неважливо, був у вас раніше свій сайт чи ні: конструктор стане в нагоді як починаючим підприємцям, які тільки готують грунт для діяльності в Інтернеті, так і досвідченим бізнесменам для розробки Лендінзі під окремі продукти або товарні категорії.

    З Monster Webby процес створення сайту схожий на гру, де кожен може відчути себе дизайнером і створити унікальний веб-ресурс для свого бізнесу. І все це:

    без навичок програмування. Інтуїтивне управління дозволяє в кілька кліків додати будь-які елементи: галереї, каталог товарів, форми зв'язку, текстові блоки і багато іншого. Просто виберіть шаблон і змініть в ньому будь-який елемент. Всі потрібні налаштування завжди під рукою, в зрозумілому інтерфейсі.
    без дизайнерів. Ми відстежуємо тренди в дизайні сайтів і пропонуємо стильні шаблони, з якими Ваш інтернет-магазин буде виглядати актуально, сучасно і привабливо для клієнтів.


    Переваги конструктора Monster Webby

    перші в Україні. Monster Webby - перший і єдиний український онлайн-конструктор. Взявши орієнтир на лідерів світової електронної комерції (Shopify, BigCommerсe) і проаналізувавши досвід клієнтів, був створений альтернативний продукт з урахуванням останніх тенденцій конструювання сайтів.
    безкоштовне навчання з системним підходом. Monster Webby надає серію уроків, де в простій і доступній формі пояснюється, які фактори необхідно врахувати для успішного старту бізнесу в Інтернеті, починаючи зі створення продають фото до побудови іміджу і репутації бренду. Завдяки послідовному освоєння матеріалу ви сформуєте комплексне бачення свого шляху розвитку і зможете впровадити його в проект.
    швидкість і надійність. Всі дані захищені на серверах Google і завантажуються в будь-якій точці світу. Це означає, що в якій би країні не перебували ви і ваші клієнти, швидкість завантаження сайту буде оптимальною. Пошуковим системам це теж подобається!
    більш 1 000 000 можливих варіантів Вашого сайту. Просто виберіть будь-який шаблон і міняйте в ньому будь-які елементи. Комбінуючи їх, ви створите унікальний дизайн свого сайту, який вигідно відрізнить вас на тлі конкурентів і приверне потенційних покупців.
    адаптивність. В Monster Webby подбали про те, щоб створений вами ресурс ідеально виглядав і на комп'ютері, і на телефоні, і на планшеті. І жоден клієнт не пройде повз потрібної посилання!

    ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ! При покупці річного тарифу надається знижка - 39% (5499 грн. Замість 9000 грн.) + Повноцінна технічна підтримка, консультування з просування і контентному наповненню ресурсу і автоматичне БЕЗКОШТОВНЕ впровадження нових модулів!

    Ставайте легендою свого інтернет-бізнесу вже сьогодні разом з Monster Webby! Створюйте інтернет-магазин швидко, легко і недорого!
Viber