з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • 11.03.2021 2274

    Багато з тих, хто починає розвивати свій бізнес в інтернеті, стикаються з проблемою: як же зробити якісні фото і вигідно показати свій товар? Адже не будучи професіоналом, це здається непростим завданням.

    Відомі бренди використовують дорогу техніку, програми для обробки фото, студії, 3d-візуалізатори, але, насправді, для переважної більшості товарів в цьому немає необхідності. Якщо ви запустили інтернет-магазин, почали вести сторінку свого бренду в Інстаграме або Фейсбуці, не обов'язково витрачатися. Ви можете зробити гарні фотографії навіть вдома на підвіконні або прямо у себе в офісі, без дорогого обладнання та професійних навичок. І такі фотографії цілком зможуть красиво виглядати на вашому сайті або в соціальних мережах.

    Отже, для початку вашої діяльності як фотографа, ви можете обійтися телефоном в якості камери і фоном у вигляді білого аркуша паперу, яскравого фоамірану чи дизайнерського картону, який продається в будь-якому канцелярському або художньому магазині, дерев'яним фоном, журналами та багатьом іншим, що можна знайти навіть вдома. Все це можна без зусиль розкласти на столі, стільці, підлозі або будь-якому іншому зручному для вас місці.

    Для того, щоб товар виглядав привабливо, йому потрібне світло. Як джерело можна використовувати звичайну лампу або вікно. Природне освітлення від вікна дуже часто використовують як відмінне джерело світла. Пам'ятайте: світла повинно бути достатньо! Якщо приміщення занадто темне, можливо, доведеться використовувати дві лампи.

    Якщо ви робите фото для картки товару на сайт, то класичним варіантом буде використання однотонного фону, найчастіше це білий або темний. Але ви можете експериментувати і отримувати різні цікаві варіанти. Але мінімум, що вам потрібно - це білий аркуш паперу.

    Якщо ви використовуєте фотографію в соціальних мережах, то монотонний білий фон буде виглядати нудно і непривабливо. Ось тут і знадобляться різні кольорові фони, про які писалося вище.

    Також використовуйте різний реквізит як декор та прикраси для доповнення фону. Це можуть бути журнали, коробочки, гілочки, штучні квіти, фрукти і ягоди, намистини, метелики і т.д. Вдала композиція зробить фото більш ефектним.

    Якщо ж з цим у вас складнощі, то в принципі можна обійтися просто кольоровими фонами і робити акцент на мінімалізмі і цікавій подачі товарів.

    Якщо не знаєте, який використовувати ракурс - використовуйте класичні: «обличчям» до предмету зйомки або ж »флетлей» (вид предмета зверху, тобто «лежачий» ракурс).

    Пробуйте, експериментуйте, бажаємо удачі!

Viber