з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Штучні квіти оптом: дешево і красиво. Де купити недорого
    18.07.2018 10615

    Штучні квіти є популярними аналогами живих квітів - дивовижного творіння природи, яке не може не зачарувати естетів і любителів прекрасного. Гарний запашний букет здатний перетворити навіть самий непоказний інтер'єр, несучи до нього нотку яскравості і краси. На жаль, живі рослини недовговічні, тим більше в приміщеннях з малою кількістю світла, повітря і високою вологістю. Крім того, прикрашати ними квартиру вельми дороге задоволення. В такому випадку купити штучні квіти - найкращий варіант: красиво, бюджетно і підходить для людей з алергією на пилок.

    Багато хто ставиться до штучних квітів скептично, пригадуючи пластмасові бутони і неприємний запах. Однак такими штучні квіти були з десяток років тому. Сьогодні ж технології їх виготовлення настільки зробили крок вперед, що, зайшовши в магазин штучних квітів, їх практично неможливо відрізнити від справжніх, крім аромату. Сьогодні штучні квіти оптом купують не тільки для інтер'єру, але і для оформлення весіль, корпоративів, Днів народження, фотозоні. Деякі наречені навіть йдуть під вінець з букетом з штучних квітів або роблять букет-дублер, який буде нагадувати про цей щасливий день життя.

    Де купити штучні квіти? Якщо ви бажаєте купити штучні квіти інтернет запропонує масу варіантів, один з них - оптовий сайт La Prida. Тут їх представлено понад 300 видів: квіти з паперу , квіти з тканини , квіти з латексу , окремо головки квітів і стабілізовані сухоцвіти. Так що купуючи у нас штучні квіти інтернет-магазин La Prida надасть вам товари і обслуговування вищого класу.

    Чому варто купити штучні квіти? Переваги штучних квітів

    Чому багато декоратори, флористи і просто бажаючі красиво прикрасити інтер'єр часто вважають за краще купити штучні квіти, а не живі? Причин цьому безліч:

    • низька ціна;
    • штучні квіти не вимагають поливу, підгодівлі, пересадки, спеціального грунту та освітлення;
    • абсолютно безпечні для алергіків;
    • штучні квіти практично вічні, тому довго будуть радувати око;
    • не варто залишати квітка для поливу сусідці під час довгої відсутності й переживати, що він пропаде;
    • не потрібно переживати, що дитина або кіт переверне горщик із землею або вирішить спробувати її на смак;
    • не потрібно збирати і зривати опале листя, адже штучні квіти апріорі не хворіють;

    Які штучні квіти купити? Види, як отпарить і інші нюанси

    У виробництві штучних квітів нового покоління використовуються кілька видів матеріалів: латекс, силікон, поліуретан, полівінілхлорид. Серед цих матеріалів немає одного універсального, так, наприклад, для троянд найбільше підходить шовк з нанесенням латексу (шовк надає реалістичність текстурі на вигляд, а покриття латексом - на дотик), а для калл більше підходить поліуретан.

    На сьогоднішній день можна купити штучні квіти з наступних матеріалів:

    • синтетичний шовк;
    • натуральний шовк;
    • бавовна + шовк;
    • латекс;
    • поліуретан.

    Штучні квіти оптом - досить крихкий товар, при транспортуванні він швидко приминається, а значить вимагає ретельного відпарювання, а нерідко і подклеіванія деяких Тому перед тим, як виставляти товар в торговий зал, потрібно ретельно з ним попрацювати.

    Як розправити штучні квіти з тканини?

    1) Найпростіший, але в той же час дорогий спосіб - купити спеціальний отпариватель і обробити з його допомогою листочки і бутончики;
    2) Потримати квітка над киплячим чайником. При цьому потрібно стежити, щоб він площа випаровування була невелика, інакше у квітки може почне плавитися клей і елементи з пластику, а тканину почне линяти;
    3) Якщо у вас тільки головки кольорів, без ніжки, можна скласти їх в друшляк одним шаром і поставити на парову баню, перевернувши в процесі кілька разів.

    Як розправити штучні квіти з латексу

    На відміну від квітів з тканини, квіти з латексу практично не потребують відпарки. Навіть якщо вони прим'яти, їх не можна розпарювати над чайником або на паровій бані - досить просто залишити їх на деякий час в теплому приміщенні, щоб вони повернули форму. Щоб процес пішов швидше, можна розкласти їх на теплій батареї або розправити за допомогою фена. Повітря повинен бути теплим, а сам прилад необхідно тримати подалі, щоб не почав плавитися клей.

    Сподіваємося, наша стаття була корисною для Вас!
Viber