з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Дитячий набір для малювання в темряві «Малюй світлом»: нова унікальна іграшка
    12.03.2018 13926

    Не секрет, що сучасні діти настільки розпещені всілякими навороченими іграшками і гаджетами, що зацікавити непосид - завдання не з легких. Так, існує величезна безліч іграшок, проте дитячої цікавості вистачає максимум на пару днів, а після інтерес до них згасає. Однак дитячий набір для малювання в темряві «Малюй світлом» - це той товар, яку неможливо закинути в довгий ящик: на ньому хочеться малювати і милуватися зробленим ефектом.


      

    Дитячий інтерактивний набір для малювання в темряві стрімко набирає популярність, хоча з'явився на ринку товарів для дітей зовсім недавно. У комплект входить: планшет розміру А4, спеціальний маркер з світлодіодом, трафарети, інструкція.

    Планшет являє собою фотолюмінісцентний дошку з ПВХ, яка має властивість накопичувати світло від природних або штучних джерел освітлення і протягом деякого часу красиво світитися в темряві. За рахунок цієї особливості набору для малювання в темряві «Малюй світлом», вимикаючи ввечері світло, дітки можуть відчути себе справжніми чарівниками: всі букви і малюнки, намальовані на дошці, будуть радувати красивим неоновим світлом. До речі, чим темніше в приміщенні, тим яскравіше і красивіше виглядатимуть малюнки.


    Дитячий інтерактивний набір для малювання в темряві також дозволяє регулювати яскравість світіння за рахунок тривалості натискання на дошку, а товщину лінії легко змінити при збільшенні або скороченні відстані між світловим маркером і планшетом. Повністю малюнок зникне через приблизно 30 хвилин, а так як кожен новий шар буде яскравіше попереднього, рекомендується малювати поверх старого малюнка, або грамотно розмежовувати простір.


    Які ж переваги має дитячий інтерактивний набір для малювання в темряві?

    ·         розвиває дрібну моторику, фантазію і образне мислення малюка, прекрасно підходить для вивчення літер і цифр;

    ·         допомагає батькам перемогти дитячий страх темряви, так як під час малювання на планшеті дитина зосереджений нема на страхах, а на захоплюючому процесі. Темряву він сприймає як гру, адже тільки в ній він може побачити свої чарівні малюнки;

    ·         набір для малювання в темряві «Малюй світлом» заспокійливо впливає на малюка і готує його до сну;

    ·         набір «Малюй світлом» виготовлений ПВХ-матеріалу, не містить фосфору, важких металів та інших шкідливих речовин, абсолютно безпечний для дітей і животн их;

    ·         на відміну від інших способів малювання (фломастерами, олівцями, фарбами), малюючи на дошці, неможливо забруднитися;

    ·         Не потрібно бути художником, щоб відкрити чудовий світ вашої фантазії. Дитячий набір для малювання в темряві «Малюй світлом» робить так, що навіть самий звичайні візерунки виглядають ефектно, а творити хочеться ще і ще, навіть дорослим. До того ж, для творчості можна використовувати трафарети, які йдуть в наборі.


    Дитячий інтерактивний набір для малювання в темряві - це прекрасна можливість для діток та їхніх батьків пізнати нові грані творчості, відчути себе справжніми чарівниками, а також провести час із задоволенням і з користю.

Viber