з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Що купити оптом в серпні? Огляд затребуваних товарів від La Prida
    23.07.2018 3204

    Кожен підприємець, який хоче купити оптом товар, знає, що один з основних критеріїв успіху продукту - це його актуальність в даний момент часу. Особливо це важливо для сезонних товарів, які користуються успіхом у обмежений термін, а в звичайне часом не хапають зірок з неба. Наприклад, як б не був зараз популярний канекалон, взимку попит на нього буде мінімальним.

    Ті, кого в цілях бізнесу цікавить опт, товар аналізують: чи потрібен він зараз покупцям, в якій кількості, скільки прибутку він принесе. Так само і нам, постачальникам, важливо стежити за попитом, щоб наші клієнти завжди могли придбати затребувану продукцію і отримали прибуток. Тому сьогодні ми підготували для вас статтю-підказку: які товари купити оптом для ефективної торгівлі в не особливо прибутковий літній сезон.
    Дані взяті не «з повітря», а з нашої системи аналітики + підкріплені графіками з Wordstat, так що до них варто придивитися;)


    Попит очевидний - мами починають наглядати товари на 1 вересня вже в липні-серпні. Аксесуари для зачіски - одна з найважливіших покупок, адже кожна мама хоче, щоб її дочка була найкрасивішою на урочистій лінійці. У цей час дуже популярні бантики, шпильки, обідки в класичній «шкільної» чорно-білої і синьо-білій гамі. Умільці, які вважають за краще не купити оптом дитячі аксесуари, а зробити їх своїми руками, купують заготовки для обручів і шпильок , атласні стрічки , кабошони і різноманітні стрази . На даний момент попит не досягла свого піку, однак подивіться, який сплеск був у серпні 2017 го року:


    Літо і початок осені - найпопулярніший сезон для проведення весіль: в цей період проходить в кілька разів більше одружень, ніж в інші пори року. Красиві аксесуари для волосся - один з головних елементів образу майбутньої нареченої. Ви точно не прогадаєте, якщо вирішите купити оптом жіночі аксесуари для цього урочистого дня: уточнені обідки , прикрашені перлами і стразами, шикарні діадеми , гідні королев, чудові гребені . Графік показує істотний попит в період серпень-вересень минулого року і його поступове збільшення в даний момент:


    Його актуальність обумовлена тими ж причинами, що і попит на прикраси для волосся - весільним бумом. Якщо у вас офлайн-точка або сайт з різною весільною атрибутикою, вас неодмінно варто купити оптом посадочні картки , декор на келихи , бонбоньєрки . Також попитом будуть користуватися металеві утримувачі в вигляді нареченого і нареченої, міні-декор на паличці , набори фотобутафоріі для веселого дівич-вечора. Також не буде зайвим купити оптом дешево «класичні» прикраси для свята: повітряні кулі , помпони , гармошки , гірлянди , штучні квіти . Причому не варто закуповувати декор тільки білого і молочного кольорів, адже зараз дуже популярні «кольорові» весілля, де знадобиться оформлення яскравих відтінків. Графік наочно демонструє пік попиту у вересні минулого року, на даний момент він набирає обертів:



    Купити оптом дитячі рюкзаки - обов'язковий пункт плану для тих, хто займається продажем дитячих товарів і галантереї. Поряд з вищезазначеними шкільними аксесуарами для волосся це один із найбільш продаваних товарів напередодні нового навчального року. Наш опт - товар, який не залишить байдужим жодну дитину: для дівчаток в наявності красиві рюкзачки з принцесами, Hello Kitty і модною двосторонньої паєтками, а для хлопчиків - з популярними супергероями з мультиків і коміксів. Подивіться на цей різкий стрибок попиту в серпні минулого року, в цьому році він вже почав збільшуватися:


    Безсумнівно, цей товар користується попитом круглий рік, переживаючи свій сплеск напередодні Восьмого березня. Однак є вагомий привід вдосталь закупитися їм перед 1 вересня: вчителям прийнято дарувати квіти, а це значить, що клієнтів у флористів буде багато. А на початку жовтня ще одна подія - День вчителя, що теж додасть покупців. Також не забудьте поповнити асортимент калькою і тишею . На графіку добре помітний стрибок попиту перед 8 березня і в період з серпня по жовтень.

    Сподіваємося, що наші поради були корисні для Вас!
Viber