з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Чим торгувати влітку? Добірка актуальних товарів від La Prida
    26.06.2020 2768

    Багато підприємців в літні місяці спостерігають спад купівельної активності і, відповідно, прибутку від продажів. Ми підготували для вас добірку актуальних товарів, з якими  сезонність пройде не так відчутно для бізнесу.

    Охолоджуючі стакани

    Літо - це час прохолодних напоїв, які дозволяють врятуватися від спеки. Звичайно, можна пити свіжий сік або коктейль зі звичайного стаканчику, але ще приємніше - з оригінального яскравого стакану з холодоагентом. Так, це не просто яскравий і прикольний аксесуар, але ще і практична річ для любителів прохолодних напоїв, адже між стінок склянки знаходиться спеціальний охолоджуючий гель, який зберігає напої прохолодними протягом тривалого часу. Для цього достатньо просто покласти стакан в морозильну камеру на кілька годин перед використанням або на всю ніч, і потім напій, який буде залитий в стакан, буде охолоджуватися його стінками до 6-ти годин!
     
     

    Пляжні сумки
     
    Готуючись до походу на пляж або до поїздки в теплі краї, дівчата передбачають все до дрібниць, ретельно підбираючи купальник, парео, аксесуари і, звичайно ж, пляжну сумку. Крім привабливості та відповідності агальному стилю, головна вимога до пляжної сумки - місткість, щоб помістилися десятки необхідних дрібниць: сонцезахисна косметика, смартфон, рушник, пляшка питної води, гаманець, книга для читання. На нашому сайті ви знайдете кілька десятків пляжних сумок оптом, які відповідають всім головним критеріям, а найголовніше - є популярним і затребуваним товаром літнього сезону.
     

    Плетені сумки

    У сезоні літо-2020 сумки плетені - справжній must-have, який користується величезною популярністю серед покупців. Це супер товар для асортименту, якщо ви продаєте:

    • жіночі аксесуари (сумки, гаманці, окуляри, ремені)
    • жіночий одяг. Цей аксесуар відмінно поєднується з образами в різних стилях, тому стане відмінним товаром для допродаж і допоможе підвищити середній чек
    • купальники. Раніше містка плетена сумка вважалася суто пляжним аксесуаром. Хоча зараз її активно використовують в повсякденних образах, багато дівчат виберуть її в додаток до купальнику або парео
     
     

    Сумки-бананки

    Цей вид сумок став популярний кілька років тому і не здає своїх позицій. Чому ж сумки-бананка так полюбилися модникам і модницям?

    • сумка-бананка зручна в місті, особливо для жителів мегаполісів, які побоюються, що з великої сумки або рюкзака у них витягнуть гаманець або телефон. З сумкою на пояс така проблема практично виключена - адже всі речі під вашим наглядом і прилягають до тіла
    • в поїздках і подорожах. Сумка бананка - найзручніший варіант, якщо руки повинні бути зайняті фотоапаратом, а не ношею грошей, ключів та ін. Дрібниць
    • для активного дозвілля і занять спортом сумка на пояс - незамінна річ. З нею зручно їздити на велосипеді, займатися бігом і просто активно проводити час. Руки вільні, речі близько, зберігаються надійно!
     


    Косички зізі

    Косички-зізі відрізняються від класичних африканських тим, що в волосся вплітаються вже готові коси. Зазвичай зизи роблять в заводських умовах, вони заплітаються з синтетичних матеріалів і мають невелику товщину. Прядки-коси кріпляться до власного волосся, що дозволяє обзавестися довгими локонами навіть з короткою стрижкою. Така зачіска підійде і для жінок, і для дівчаток, і для повсякденного життя, і для відпустки, за нею легко доглядати, але при цьому увагу з боку оточуючих забезпечено.
     


    Крейда для волосся

    Ще один популярний товар для любительок яскравих образів і відмінна альтернатива хімічним фарбам! Крейда для волосся мають масу переваг:

    • доступна вартість;
    • бажані кольорові пасма можна легко отримати за півгодини і без сторонньої допомоги;
    • різноманітність колірної гами;
    • легко змивається, завдяки чому можна змінювати образи хоч кожен день;
    • практично не завдають шкоди волоссю, якщо фарбуватися ними нечасто і після цього використовувати бальзам
     
    Спортивні пляки

    Спортивні пляшки - незамінний аксесуар для всіх, хто займається спортом, і зараз дуже актуальні. Кому вигідна оптова закупівля?

    • магазинах спортивного харчування. Підбираючи собі протеїн або інші спортивні добавки, багато хто захоче придбати собі круту спортивну пляшку для пиття під час занять
    • фітнес-клубах. Додати в асортимент спортивні пляшки буде відмінним рішенням, адже аудиторія 100% цільова
    • магазинах спортивного одягу і аксесуарів
     

    Сподіваємося, наша добірка була корисна для вас і наштовхнула на нові ідеї для торгівлі!
Viber