з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Актуальні товари для осінньої торгівлі від La Prida
    25.08.2021 1940

     

    Восени купівельна активність починає відновлюватися після літнього затишшя. Але, щоб залучити покупців, які все ще неохоче розлучаються з грошима після сезону відпусток і витрат перед школою, потрібно запропонувати актуальний товар, який точно знайде свого клієнта.

    La Prida підготувала для вас статтю про актуальні товари для торгівлі в осінній сезон, які можна закупити оптом на нашому сайті.

    Осінній міні-декор

    Для творчих людей осінь часто є періодом особливого натхнення. Вони починають з ще більшим завзяттям творити красиві речі: різноманітні вироби, прикраси, аксесуари, елементи декору. Безсумнівно, «осіння» фурнітура здатна привнести в вироби ручної роботи ще більше шарму та індивідуальності, а тому користується великим попитом серед любителів скоротати холодний вечір за заняттям хендмейдом. Жовті, помаранчеві, червоні декоративні листочки, ягоди, овочі обов'язково повинні бути в асортименті магазинчика фурнітури для рукоділля. Крім цього, в цей час в садках і школах часто проводяться тематичні свята, а дітки часто майструють вироби на осінню тематику. Осінній декор на нашому сайті порадує своєю різноманітністю і оптовими цінами. Переконайтеся самі!

    Ланч-бокси, термоси і термостакани

    У холодні пори року підвищується попит на термоси і ланч-бокси з підігрівом. У сентярбя починається новий навчальний рік, і багато батьків будуть раді придбати для дітей ланчбокси з підігрівом, щоб дитина підкріпилась під час навчального дня. Це прекрасний варіант не тільки забезпечити дитину смачною домашньою їжею, а й заощадити кошти (харчування в шкільній їдальні може влітати в копієчку). Ланчбокс з підігрівом оптом надовго збереже тепло маминої їжі і її смакові якості. Ще один не менш актуальний товар на осінній сезон - термоси, адже що може бути краще теплого чаю або кави в холодну погоду!

     В La Prida ви знайдете яскраві термоси і ланчбокси оптом на будь-який смак, які безсумнівно звернуть на себе увагу потенційних клієнтів. В наявності моделі з різним дизайном, обсягом, кількістю відділень і т.д.

    Термосумки

    Зберігати тепло їжі в холодний період допомагають термосумки, які також відмінно продаються в сезон осінь-зима. Перерахуємо варіанти використання щодо продуктів:

    • Як транспортувального контейнера обідів під час роботи / навчання
    • в тривалих поїздках, подорожах, відрядженнях
    • на пікніках, риболовлі, прогулянці, пляжі
    • в періоди тимчасової відсутності електроенергії, в якості резервної камери для зберігання продуктів.

    Пов'язки на голову

    Для тих, хто хоче захистити вуха від прохолодного вітру і заодно зберегти зачіску, існує відмінна альтернатива - теплі пов'язки на голову. Вони також допомагають зберегти акуратну укладку  і виглядають дуже стильно і модно. Звичайно, в осінню пору більш актуальні щільні теплі матеріали, які захистять голову від вітру і холоду. У нашому асортименті представлений великий асортимент вовняних пов'язок у вигляді чалми в найкрасивіших відтінках. Оптова закупівля буде актуальна для тих, хто продає жіночі аксесуари для волосся, шапки та інший сезонний одяг.

    Сподіваємося, що стаття була корисна для вас!

Viber