з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • 3D-дошка для малювання (Magic Drawning Board): справжня магія для дітей
    19.03.2018 7307

    Малювання - одне з сам их популярних дитячих занять в усі часи. Кожна дитина індивідуальна: одному подобається творити олівцями, іншому - фломастерами, треті ж обожнюють фарби (що не завжди радує маму). Всі ці способи популярні, але вже давно не нові, але ж кожен день з'являється безліч нових ідей малювання, які приводять дітей в захват.   Один з них - - 3D-дошка для малювання або Magic Drawning Board, яка з'явилася на р и нке дитячих товарів зовсім недавно, але вже встигла завоювати серця малюків та їхніх батьків. Що ж скр и ється за цим загадковою назвою?


    Дошка для малювання 3 D являє собою прозорого ий планшет, малюнки на якому створюються спеціальними флуоресцентними маркерами, самостійно або за допомогою трафаретів. Потім варто тільки встановити дошку на спеціальну підставку, включити LED -підсвічування і надіти 3 D -Окуляри - і малюнки оживають прямо на ваших очах! Всі лінії стають про'емнимі, що надає зображенню реалістичності. Таким чином, якщо намалювати на дошці тварина, у дитини виникне відчуття, що він може до нього доторкнутися, що приведе його в невимовний захват.


    Дошка для малювання 3 D - що йде в комплекті?

    ·         Пластиків ий планшет;

    ·         4 флуоресцентних фломастера (синій, червоний, жовтий, зелений);

    ·         Підставка зі світлодіодним підсвічуванням;

    ·         3 D- окуляри;

    ·         Трафарети.

    3D - дошка для малювання Magic Drawning Board не залишить байдужими навіть батьків, які з задоволенням захочуть зануритися в світ об'ємних зображень разом з дітьми - настільки це незвичайне і захоплююче заняття. Для того, щоб зробити новий малюнок, досить просто витерти старий звичайної губкою або тканинною ганчіркою.

     

    Батьки із задоволенням купують Magic Drawning Board для своїх дітей, тому що:

    ·         Це прекрасний спосіб відволікти дитину від новомодних гаджетів і комп'ютерних ігор, порадувавши чимось новим і незвичним;

    ·         Drawning Board дошка для малювання 3 D призначена не тільки для розваги, а й для розвитку дитини, так як сприяє розвитку фантазії, образного м ишленія і творчих здібностей;

    ·         Заощаджує кошти на покупку нових альбомів, фломастерів, фарб і т.д.


    Дошка для малювання 3 D вже в La Prida! Не пропустіть можливість придбати популярну новинку за оптовою ціною wink

Viber