з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Посуд з еко-пластику: відмінності та особливості материалу. Перспективи ніши для бизнесу
    17.09.2020 4181

    Про що ми згадуємо, дивлячись на поле пшениці? Швидше за все, про аромат хліба, хрускіт свіжої випічки. Але навряд чи у когось з нас виникають асоціації, пов'язані з посудом. Однак, можливо, підприємцям варто подивитися на урожай і з цього боку, щоб не «проспати» новий тренд і встигнути зайняти поки що нізькоконкурентну нішу посуду з еко-пластику.

    Чому бізнес в ніші еко-посуду зараз є перспективним

    Зараз еко-посуд є справжнім трендом в Європі, де люди активно виступають за усвідомлене споживання, сортування сміття є нормою, а турбота про екологію регулюється на законодавчому рівні. Як відомо, те, що популярно там, через деякий час стає актуальним і у нас. І дійсно, бути «еко», дбати про екологію, харчування і здоров'я зараз дуже модно. У зв'язку з цим еко-товари, в тому числі еко-посуд, знаходить все більше і більше шанувальників.

    Ми стежимо за трендами, тому є першим оптовим постачальником в Україні, який пропонує клієнтам широкий асортимент посуду з еко-пластику: стильні чашки, тарілки, ланч-бокси, столові прилади і цілі комплекти посуду!

    Якщо ви хочете встигнути зайняти поки що нізькоконкурентну нішу, еко-посуд ідеально підійде для таких цілей. Наші закупівельні ціни дозволять торгувати з націнкою від 100%, а вибір з більш ніж 100 позицій допоможе створити відмінний асортимент!

    З чого складається еко-пластик і в чому його відмінності від звичайного?

    Поява на ринку цього нового матеріалу відразу ж викликала непідробний інтерес і масу питань. Що це за матеріал з частинкою «еко»? Наскільки екологічним, якісним, доступним є такий посуд і ін.? Відповідаємо!

    Сполучним компонентом є безпосередньо базовий пластик (поліпропілен, поліетилен та ін.) Завдяки цьому зберігається форма посуду. У нього додають близько 50% рослинних компонентів, таких як лушпиння і солома злакових рослин (пшениця, рис). Солому з пшениці або інших злаків подрібнюють, додають натуральні компоненти, доводять до однорідної маси. Целлюлозная маса розливається по формах і пресується. Пресування відбувається в спеціальних термоформах під великим тиском. Готовий виріб, за рахунок сильного пресу, зберігає первісну форму, при висиханні виходить щільним і міцним.

    Які властивості має посуд з еко-пластику?

    За споживчими властивостями він аналогічний посуду з традиційного пластику. Він міцний, довговічний і зручний у використанні. Але крім цього, посуд з еко-пластику:

    • абсолютно гіпоалергенний, не містить токсичних матеріалів
    • термостійкий (для посуду з нашого асортименту -20-110 ° С)
    • може зберігатися в холодильнику і митися в посудомийній машині

    Таким чином, якщо ви вже займаєтеся продажем посуду або товарів для дому, еко-посуд може прекрасно доповнити асортимент і привабити нових клієнтів. А якщо ви тільки обираєте нішу, яка ще не наповнилася конкурентами, то еко-посуд стане відмінним варіантом!

Viber