з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Великодній декор 2021: ідеї святкового оформлення столу та інтер'єру
    16.04.2021 3474

    До світлого свята Великодня залишилося вже зовсім небагато часу. Це велике свято символізує собою відродження і божественне світло. Щоб сповна відчути атмосферу, більшість віруючих прикрашають будинки пасхальним декором, готовим або створеним своїми руками. Великодній декор відрізняється яскравістю символіки, різноманітністю і широким простором для творчості, а тому відмінно створює святкову атмосферу і піднімає настрій.

    У цій статті ми зібрали прості і маловитратні ідеї святкового пасхального декору, втілити які зможуть навіть діти, а ефект запам'ятається близьким і гостям надовго!

    Ідеї сервіровки пасхального столу

    Святковий стіл - центральне місце, де збереться вся родина і куди ви запросите гостей. Тому не шкодуйте часу на його оформлення, нехай кожен елемент декору або предмет сервіровки створює святковий настрій і покращує апетит.

    Найчастіше центральне місце за великоднім столом традиційно відводиться пасці та пофарбованим яйцям. Їх можна розташувати на наших красивих тарілочках з сизалі, а саму композицію прикрасити декоративними яйцями, курчатами або великодніми кроликами.

    Чудовою альтернативою для центральної композиції може стати пасхальне деревце, яке за дві секунди робиться своїми руками з гілочок і декоративних яєць, підвішених на стрічках.

    Також по центру столу можна розташувати квіткову композицію з крашанками. Просто розмістіть все в багаторівневій вазі і насолоджуйтеся прекрасною картиною.

    Святкова сервіровка маленькими композиціями з яєчок або курчат в гніздечку створить приголомшливу весняну атмосферу в світле свято Великодня. Гніздечко можна звити з тонких гілочок, сушеної трави або навіть з тонко нарізаного паперу або придбати на нашому сайті. Прекрасним доповненням до такої краси стане гілочка верби.

    Ідеї великоднього декору для интер'єру

    Самобутній характер Великодніх свят дозволяє яскраво і колоритно прикрасити житловий простір. Щоб підкреслити специфику свята, рекомендується віддавати перевагу природним фактурним матеріалам і природній колірній гамі. Всього кілька цікавих деталей допоможуть вам урізноманітнити вітальню, кухню та інші житлові приміщення.

    Обов'язковим елементом святкового декору на Великдень можна вважати спеціальний вінок. Цей атрибут часто вішають на стінах або вхідних дверях будинку. Традиційно він включає в себе весняні квіти, штучні яйця і курчат і інші матеріали. Пропонуємо вашій увазі DIY-відео зі створення простого і в той же час дуже ефектного пасхального віночку з матеріалів, які можна придбати в інтернет-магазині La Prida.

    Дуже простий спосіб додати приміщенню атмосфери свята - прикрасити його тематичними гірляндами. Створення такого декору своїми руками не тільки гарантує відповідну атмосферу, а й стане чудовою розвагою для ваших дітей - їх можна зайняти вирізанням заготовок з фетру у формі яєць, нанизуванням їх на стрічки і розвішуванням у себе в кімнаті в той час, як ви готуєте святковий обід. 

    Оформлення великодніх сувенірів

    Піднести гостям солодощі після великоднього обіду буде приємним жестом. В La Prida ви знайдете маленькі кашпо, кошики, прозорі пластикові яйця, які можна наповнити цукерками, печивом та іншими солодощами.

    Підготовка до світлого християнського свята може принести багато радості. Це пов'язано з можливістю творчого самовираження, яке проявляється у створенні пасхального декору. Його атрибутика всім давно відома, а техніку виконання легко освоїти самостійно.

Viber