з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Дитячі іграшки оптом: популярні товари для торгівлі
    03.09.2018 6722

    Дитячі іграшки оптом - неймовірно рентабельна група товарів для роздрібної реалізації. У цій сфері постійно з'являються нові тренди, чому сприяє величезна популярність Youtube-каналів з дитячими оглядами на різні іграшки. Практично кожен сезон з'являється новий хіт, якими свого часу були (і залишаються) лялька LOL, Magic Track, Bunchems. Знайти трендові дитячі іграшки оптом за вигідною ціною значить потрапити на «золоту жилу», яка забезпечить прибуток і хороші продажі. У даній статті ми описуємо, які дитячі іграшки оптом Україна купує вже зараз, на чому можна добре заробити і що зараз займає дитячі уми.

    1. Battle Gyro Car . Оптова ціна упаковки з 12 штук - 358, 80 грн. (29, 90 грн. За штуку)

    Машинка Battle Gyro Car виглядає як забавне комаха з великими очима, що має яскраво пофарбований панцир. Вони є альтернативою класичних Бейблейд і призначені для дітей від 3 до 8 років: щоб привести її в дію, не потрібно ніяких зусиль і особливих механізмів.
    1;

    Battle Gyro Car оснащена гіроскопом і має цілих 9 режимів використання: машинки не тільки їздять, а й крутяться один на одному, на даху, на боці і навіть на пальці. Щоб привести іграшку в дію, потрібно розігнати коліщатка машинки 1-5 разів (чим більше, тим довше буде активним Battle Gyro Car) і відпустити на арену битви (можна просто на підлогу, спорудивши на ньому якусь подобу арени з підручних матеріалів). На самій арені жуки зустрічаються один з одним і, обертаючись, намагаються вибити противника за межі арени. Чия машинка залишається активною на арені, той і перемагає.

    В даний момент Battle Gyro Car є одним з найпопулярніших товарів в дитячих магазинах іграшок. Якщо ви зрозуміли, що вам потрібна ця іграшка купити опт можна на нашому сайті. Не пропустіть можливість заробити на тренді!

    2. Фігурки POP Heroes (оптові ціни 54 і 58 грн. / Штука)

    Вони є якісними копіями мегапопулярних Funko Pop Heroes - вінілових фігурок героїв популярних фільмів, серіалів, коміксів, мультиків, аніме. Знаменитості з радістю позують з міні-близнюками своїх персонажів, тим самим ще більше сприяючи їх популярності. Всі вони мають розмір близько 10 см і виконані в японському стилі Чібі, який має на увазі маленьке тіло і непропорційно велику голову. Мордочки фігурок, навіть антагоністів, виглядають комічно і доброзичливо.

    Найпопулярнішими фігурками POP Heroes є персонажі Marvel, DC, Зоряних воєн, Ігор престолів, World of Warcraft. Також не відстають персонажі минулого покоління з найзнаменитіших шедеврів кіноматографа: Жінка - кішка, Бетмен, Людина-Павук, Супермен. Їх фанатами є не тільки діти, а й значна кількість молоді і навіть дорослих людей, які також не проти придбати мініатюрну копію улюбленого супергероя. Статуетки колекційні - кожна з них має свій унікальний серійний номер. Таким чином, можна зібрати цілу колекцію - буде чим похвалитися на фанатських форумах.

    Фігурки Funko Pop Heroes стануть прекрасним подарунком або сувеніром для цінителів кіно, доповнять і прикрасять будь-який будинок, офіс, зроблять інтер'єр більш цікавим, сучасним та індивідуальним. Купити дитячі іграшки оптом можна на нашому сайті: в наявності 17 забавних супергероїв, яких вже чекають Ваші потенційні клієнти!

    3. Candy POP Surprise (588 гривень за упаковку з 12 штук, 49 грн. / Шт.)

    Всесвітньо відома компанія Moose Toys не перестає дивувати своїми унікальними дитячими товарами. У вересні 2017 року його презентувала нову лінійку колекційних іграшок Candy Pops, в черговий раз продемонструвавши вміння створювати тренди. Серія, орієнтована на дівчаток від 5 років, миттєво стала хітом продажів на всіх континентах.
    Іграшки Candy Pop Surprise відрізняються оригінальною упаковкою, що нагадує великий чупа-чупс, всередині якого захована лялька Lol. Також в комплекті з нею йде політиці і пляшечка. Після радісного очікування і розпакування дитина буде надзвичайно радий такому сюрпризу.
    На одному наборі можна не зупинятися, адже в кожній упаковці можна знайти інші види лялечок, які можна колекціонувати. В La Prida ці дитячі іграшки оптом продаються наборами по 12 штук і за вигідною оптовою ціною.

    Сподіваємося, наша стаття була корисна для вас!
Viber