з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Кольорові пасма - тренд сезону! Пасма на шпильках і на кліпсах для яскравих зачісок
    20.03.2019 9663

    Весна - час для модних експериментів! Після звільнення від громіздкої і незручною зимового одягу дівчатам особливо хочеться яскравих соковитих фарб не тільки в одязі, але і в зачісці. І якщо хтось дійсно вирішується на екстремальні фарбування, то багатьох зупиняють такі нюанси як небажання завдавати шкоди шевелюрі або невідповідність дресскод. Тяга до модних експериментів також притаманна маленьким дівчаткам і підліткам: вони прагнуть наслідувати блогерам, героям популярних мультфільмів і коміксів.

    На радість всіх любителів яскравою шевелюри, існує шикарна альтернатива фарбуванню: кольорові пасма дозволяють з легкістю змінювати свою зачіску в залежності від наряду і способу і найголовніше - з нульовим втратою для якості волосся! Яскраві пасма на шпильках або кліпсах вже кілька сезонів поспіль залишаються на піку популярності, і сезон весна-літо 2019 не виняток. Чи це не причина зробити оптову закупівлю для продажів?)

    Кольорові пасма: які купити, як користуватися

    У кожного підприємця, який вирішує закупити кольорові пасма оптом, виникає закономірне питання: які різновиди та кольору користуються найбільшим попитом серед кінцевих споживачів? За нашими спостереженнями, найбільш ходовими є:

    • кольоровий волосся Сяючі - дво- або триколірні локони з плавним переходом з одного кольору в інший або ж в межах одного кольору різних тонів.
    • однотонні кольорові пасма. Найбільш популярні ніжні, пастельні відтінки: рожеві, бузкові, лілові, тіффані, морська хвиля.
    • «а-ля натюрель» - пасма природних, натуральних відтінків, від блонда до темно-русявого. З їх допомогою дівчини візуально надають свою зачіску густоти і обсягу.
    • прядки з пір'ям - наприклад, із забарвленням грізлі. Виглядає дуже ефектно!

    Користуватися кольоровими пасмами дуже просто, це зможе навіть дитина. Радимо прочитати про це, щоб при необхідності пояснити покупцям нюанси.

    Кольорові пасма кріпляться на спеціальних кліпсах з силіконовою прошарком-подушкою. Їх необхідно кріпити як можна ближче до коріння, у напрямку росту волосся. Перед застосуванням необхідно попередньо вирівняти кучеряве волосся праскою, щоб накладні локони ідеально поєднувалися з волоссям. Щоб шпильки не були видні, кожне пасмо чіпляють на створюваних між своїм волоссям проділ і прикривають, потім пальцями ретельно, але акуратно перемішують рідні і штучні локони, щоб переходи були помітними.
    Довгу пасмо можна ножицями вкоротити відповідно до основної довжиною волосся для більш природного вигляду. Таким чином, кольорові пасма на кліпсах дуже надійно тримаються на голові, не падають, чи не відвалюються і без проблем знімаються - досить натискання на кінчики шпильки. Є прядки за звичайних шпильках і гумках - з ними все ще простіше.

    Звертаємо вашу увагу, що в даній категорії представлені пасма зі штучного волосся канекалона без додавання фібри, тобто кольорові синтетичні пасма можна завивати і випрямляти, однак нічого не обмежує вас для створення різних зачісок і укладок. Наприклад, за допомогою пасм необхідних відтінків можна зробити «веселку».


    Кольорові пасма для волосся: купити, не можна ігнорувати

    Якщо коротко підсумувати всі переваги кольорових пасом, то можна виділити наступні плюси:
    • не псують волосся
    • випускаються у величезній колірному асортименті на будь-який смак
    • користуватися не складніше, ніж звичайної шпилькою
    • можна підбирати пасма спеціально під тон одягу і навіть поєднувати кольори
    • виглядають пасма, як це видно з фотографій, приголомшливо. Вони надають зовнішності яскравість, незвичайність, запал молодості і грайливості.

    На нашому сайті ви можете придбати кольорові пасма оптом упаковками по 12 штук. В наявності кольоровий волосся на шпильках, на кліпсах і гумках, а також пасма з пір'їнками. Будьте в тренді!
Viber