з кожного замовлення 5% на підтримку ЗСУ
+380 (97) 688 66 31 Блог Прайс-листи Знижки
  • Атомайзер для парфумів: кому вигідно купити оптом? Призначення, види, особливості використання
    03.08.2020 3011

    Улюблені парфуми не тримаються до вечора, а носити в сумці зайві 50-100 мл у флаконі не хочеться? На щастя, є відмінне і дуже стильне рішення цієї проблеми, і його ім'я - атомайзер.


    Атомайзер: що це ?

     

    Атомайзери - це мініатюрна герметична ємність об'ємом 5-15 мл для переливу і зберігання парфумерії. Як правило, атомайзер має скляну або пластикову колбу і пульверизатор для розпилення. Іноді колба може бути металева, а замість пульверизатора використовується ролер або відкручується кришка. Атомайзери мають стильний лаконічний дизайн, красиво виглядають в жіночіх косметичках або сумочках. Спочатку флакон розрахований на використання тільки з одним ароматом.


    Які атомайзери представлені в La Prida?

     

    Ми пропонуємо атомайзери зі скляною колбою, в якій, на відміну від пластикової, парфуми з часом не псуються і не змінюють свого аромату. Крім того, скляна колба додатково захищена пластиковим футляром з кришкою - так менше ризик розбити колбу і пролити її вміст. Зручний пульверизатор розпорошує оптимальну кількість парфуму і не протікає. Атомайзери доступні в різних кольорах і обсягах (8, 10, 15 мл).


    Кому вигідно закуповувати атомайзери оптом і продавати у роздріб?

    • Продавцям розливної парфумерії. Для тих, хто працює в цій ніші, атомайзери є необхідністю, адже далеко не всі клієнти приходять зі своїми ємностями, а вважають за краще вже на місці придбати парфуми в красивому флаконі. Також вони можуть виступати в ролі додаткового товару, адже клієнт може захотіти купити кілька атомайзерів: собі для різних парфумів, на подарунок і т.д.

    • Продавцям декоративної косметики. Багато дівчат, які прийшли за тушшю або помадою, захочуть прикупити собі кілька атомайзерів для улюблених парфумів. Таким чином, ви підвищите середній чек за рахунок цього доп.товару

    • Продавцям жіночих аксесуарів

    Які проблеми клієнта вирішує атомайзер?

    • У ньому можна возити улюблені парфуми з собою навіть в мініатюрному клатчі, не беручи з собою весь об'ємний флакон. Також вони дуже зручні в поїздках, куди також не хочеться брати все улюблені парфуми. Крихітні флакони не перевантажать сумку або валізу і точно не викличуть питань на огляді в аеропорту.
    • З ними можна заощадити: купити цікаві духи на двох з мамою або подругою і розділити їх між вами за допомогою атомайзера.


    Чи можна заливати в один атомайзер декілька парфумів?

     

    Бажано мати окремий атомайзер для кожних парфумів. Навіть якщо корпус флакона виконаний зі скла, то трубочка пульверизатора і сама система розпилення практично повністю складається з пластику. Через це аромат попередньої парфумерії не вивітрюється, не вимивається і залишає запашний слід, змішуючись з наступною композицією. Якщо все ж вирішено замінити парфуми в атомайзері, його потрібно наповнити спиртом і залишити так на один день. Після цього потрібно розпорошити вміст в спирт, щоб прочистити наконечник. Потім атомайзер необхідно промити гарячою водою і перед повторним використанням добре просушити. Але це не завжди допомагає, тому бажано дотримуватися правила: одні парфуми - один атомайзер.

    Сподіваємося, дана стаття була корисна для вас, а також допоможе у виборі і продажу атомайзерів!

Viber